dimarts, 18 de desembre del 2007

JORNADA 14

Guanyar era la única cosa que preocupava els homes de Tiburci i Batalla en la jornada d'ahir. Els tres punts eren importants, i els Bellvisencs ho sabien. Així doncs, ben concentrats, van saltar els blaugranes al municipal Joan Solé, amb ganes d'emportar-se la victòria.

Amb un gran futbol durant els primers minuts, el Bellvís arribava, però no acabava de definir. Va ser David, molt encertat durant la tarda d'ahir, qui després d'una jugada de Civit, va recollir la centrada a l'interior de l'àrea i amb una forta engaltada va aconseguir el 1-0. Poc després, el mateix jugador, amb un increïble cop de cap, d'esquena a porteria, fruit d'una genial centrada de Garcia establia el 2-0 que deixava les coses molt de cara pel Bellvís.

El Peramola va continuar defensant-se amb encert, però no inquietava als locals i amb la tranquilitat de la feina feta es va arribar a la mitja part. A la represa, més del mateix. Futbol més aviat fluix, però més conscient per part del Bellvís, mentre el Peramola només enviava xuts llargs des de la seva pròpia àrea.

El Bellvís va donar entrada a diversos homes de reforç, i va continuar pressionant. Fruit d'aquest fet, va arribar el tercer gol, obra de Rubén, que es retrobava així amb la porteria després d'un llarg període de sequera. El felicitem des d'aquí.

Així doncs, nova victòria i no va jornada sense conèixer la derrota del Bellvís, que continuar fort, però que ha d'enfrontar els partits de forma humil com fins ara, si vol seguir endavant.