dilluns, 9 de juny del 2008

Comentaris a l'enquesta: Creieu que el C.F. Bellvís ascendirà aquest any a 2a Regional?

D'entrada, els qui portem la web i el blog del C.F. Bellvís, agraïm l'altíssima participació en l'enquesta, que en total ha estat de 67 vots.

Cal dir, que hi havia quatre opcions que reflectien amb força encert el que podia esdevenir enguany amb el nostre club: les dues primeres, es decantaven per un ascens del Bellvís, mentre que les dues últimes, apostaven clarament per la consolidació del club a la tercera regional, categoria que no podem perdre, ja que és la darrera del futbol català.

Així doncs, els resultats foren els següents:

Sí, però tindrà molta feina: 16 vots (23% del total). En alguns moments de la temporada vam creure en l'ascens, tot i que conscients que era molt difícil, i és lògic que fos aquesta l'opció de molts votants; de fet, és la que ha quedat en segona posició.

Sí, sobradíssim: 4 vots (5 % del total). Aquesta era l'opció somiada per molts, però assumida només per alguns. Dels jugadors de la plantilla i afeccionats "reals", crec que ningú creia, ni creurà mai en un ascens "sobradíssim", però somiar és gratis...

No, però poc i faltarà: 12 vots (17% del total). Si mirem les estadístiques, la classificació final de 54 punts, les jornades on hem estat a dalt, i els partits claus, on hem pecat de pardillos, considero que aquest és el resultat òptim. No hem pujat, però amb una mica de sacrifici, i serenor en altres moments, potser ho hauriem aconseguit.

No, ni farts de vi!: 35 vots (52% del total). I finalment, aquesta és l'opció reina. El 52 % de votants, és a dir, un de cada dos, van creure fermament que no teniem cap opció de fer res, i és ben cert, que no es van pas equivocar. Suposo que molta gent del poble, però també afeccionats rivals que han entrat al nostre blog, es van decantar per aquesta opció. Ep! que estaven en tot el seu dret; i val a dir, que així ha estat finalment.

Així doncs, una temporada més en blanc, tot i que amb un bon tram final, amb 4 victòries consecutives, i en un parell de moments en la temporada, molt positius.

Agraeixo a tothom la participació en l'enquesta, i al Felip, la creació de la mateixa. Continuarem treballant per mantenir actiu el blog durant l'estiu.