dissabte, 11 d’abril del 2009

Bellvís 4 - 0 Esterri

Crònica del partit disputat el passat diumenge 5 d'Abril.

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir contra l'equip de la Vall d'Àneu una nova i important victòria per consolidar-se a la part alta de la classificació en el grup 22è de la Tercera Territorial.

En un partit força plàcid per al conjunt entrenat per Tiburci, ja que el míster Batalla es trobava de vacances, els blaugrana no van notar les rotacions en l'equip titular, i Maysa, Reñé i Rubén, que sortien com a grans novetats, van donar la talla durant tots els minuts que van disputar.

Les ocasions van ser per als locals durant tot el primer periode, i ben aviat Marià, després d'una centrada de Rubén, va marcar de cap a plaer el primer.

El "tigre" de Lleida, va gaudir de les millors ocasions pel Bellvís, comptabilitzant-ne fins a sis de claríssimes, i no fou fins a la sisena que Rubén marcava el segon deixant el partit molt costa amunt per als visitants.

A la represa, el Bellvís sortia més concentrat que mai, sabedor de que el partit no es podia escapar. El míster va introduir algún canvi i l'equip va reforçar-se amb la presència d'Ivan a la mitja i Civit en punta. Del Bellvisenc va sorgir la jugada del tercer gol que ell mateix va definir i Marià en un còrner va marcar el quart.

L'Esterri però, va presentar batalla durant tota la segona part i durant tot el partit va entregar-se al màxim, tot i que és un equip jove amb molt camí per recòrrer.

Al final 4-0 i els locals que marxaven de vacances amb una meritòria tercera posició en la taula, amb un altre partit amb la porteria a zero, i ja en van quatre, aquest cop defensada amb encert pel porter Boby.