diumenge, 10 de maig del 2009

Consolidant la 3ª posició: Bellvís 4 - 0 Vva de l'Aguda

Els nois de Tiburci i Batalla, segueixen amb la seva espectacular 2ª volta i avui s'han importat un nou triomf, en l'últim partit de la temporada davant la seva afecció, guanyant al Vilanova de l'Aguda per un clar quatre a zero.

La primera part ha estat força igualada, i els dos equips han lluitat de tu a tu per fer-se amb el domini del partit i de la pilota.

El Bellvís, conscient que cada partit és una final, i avui més que mai, ha estat molt nerviós durant molts compassos de la primera part, i ha tingut dificultats per encara la porteria rival, tot i que no ha passat grans complicacions en defensa.

Amb un primer periode amb poca història, els jugadors d'un i altre equip han encarat els vestidors.

A la segona part, s'ha vist un altre match, fruit de la intensitat del Bellvís que no podia permetre que els punts volessin del municipal.

En una bona jugada per la banda, David ha servit a Marià, que aprofitant la sortida en fals del porter, ha marcat de cap el primer gol des de fora de l'àrea. Un gol de bella factura que llençava els locals cap a la victòria.

David, ha estat el segon golejador de la tarda, quan en un ràpida contraatac, ha superat amb una magnífica vaselina el porter visitant. Semblava que el partit quedava vist per sentència.

Tot i així, el Vilanova ha intentar tirar l'encontre endavant, i en un parell d'ocasions, s'ha aproximat a l'àrea del Bellvís, això sí, sense crear perill.

El domini ha passat a ser totalment del Bellvís, que en una nova acció ofensiva, ha marcat el tercer. Ha estat el "killer" Civit, que amb la seva cama esquerra, ha rematat tal com venia una bona centrada de Marià.

Enmig del vendaval local, els tècnics han esgotat els canvis i han donat entrada a tots els jugadors. Finalment, Maysa ha rubricat l'encontre amb la realització d'un clar penal comés sobre Rubén.

Pas endavant del Bellvís en les seves aspiracions a pujar de categoria, encara que sigui amb l'accés des de la tercera posició. El Térmens i el Barbens sembla que avui han aconseguit l'anhelat ascens i caldrà lluitar a mort per aconseguir la tercera plaça.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades de nuevo!!, estáis haciendo una segunda vuelta increíble!!, ya os queda sólo un partido importante y estoy seguro de que os va a salir bien.

Ánimo!!!

Guillermo

Sílvia ha dit...

Ànims que només us queda un partit!! i amb tot el que heu fet, se us felicita per la feina ben feta.
Bona la crònica,ja que per una persona que no ha vist el partit (com és el meu cas), em puc fer una bona idea :)!


Felicitats de nou a tot l'equip.