divendres, 19 de juny del 2009

Relleu al capdavant de l'equip.

Després del final de la present temporada, el Club de Futbol Bellvís ha decidit canviar de rumb l'any vinent i els que han estat els nostres místers durant els últims anys, Josep Maria Batalla i Tiburci Rosa, no continuaran com a tècnics del club la propera temporada.

Des d'aquí només podem oferir-los paraules d'agraïment per la tasca voluntària i desinteressada durant tots aquests anys i desitjar-los el millor. Han demostrat sempre i en tot moment la seva gran maduresa i personalitat i han estat un referent per a tots els bellvisencs i bellvisenques.

Una abraçada cordial de tots els jugadors, membres de la junta, aficionats i del poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola planet futbol bellvis solo agradecer a tibursi y batalla por el trabajo realizado en el club y personalmente siempre han demostrado ser unos señores de pies a cabeza dentro y fuera de los campos .....por lo personal espero que el tema laboral no me impida entrenar...todo se andara esperamos noticias. merci por la info carne siempre al pie del cañon ----rubi-----

Albert Segués Solsona ha dit...

Des de aquest racó m'agradaria manifestar la meva gran admiració pels dos col•legues Josep Mª i el Tiburci. Crec que aquests anys han fet una gran tasca al capdavant d’aquest equip i que si no hagués sigut per ells, juntament amb el recolzament de la junta directiva segur que no s’hauria vist futbol en aquest poble. Tant sols espero que es sapigui agrair l’esforç d’aquestes dues persones per part del poble de Bellvís, que han anteposant els interessos dels club, als familiars d’una manera desinteressada i que sempre han fomentat el companyerisme dintre del grup i un senyoriu per tots els camps de futbol. Crec que durant aquests anys primer el Josep Mª i després amb el Tiburci han aconseguit fer creure als jugadors que podien assolir grans fites i s’han fet respectar per tots els equips de la tercera Territorial fins al punt que cada any esteu al capdavant de les llistes de candidats per pujar de categoria. Sempre aquest equip a les seves ordres s’ha caracteritzat per ser un equip amb aguerrit i amb actitud dintre del camp. No soc qui per opinar si s’ha fet bé o malament però sempre es important cuidar les formes i no se si aquesta vegada s’ha fet el correcte. De totes maneres espero que es reconegui al Josep Mª i al Triburci la gran tasca realitzada durant tots aquests anys i que possiblement no s’ha vist recompensat amb el desitjat ascens a segona.

Moltes gracies Josep Mª i Tiburci pel que heu fet. Heu escrit una dels pagines més maques de l’historia del C.F. Bellvís.

Albert Segués