dilluns, 3 d’agost del 2009

Notícia Bomba!

extret de www.fcf.cat

NOTÍCIES FCF | 03/08/2009
EL MIAPUESTA VILAJUÏGA NO COMPETIRÀ LA PROPERA TEMPORADA
El Miapuesta Vilajuïga ha renunciat a la seva plaça a la Primera Divisió Catalana. El Santfeliuenc FC, com a millor tercer de la Preferent, ocuparia aquesta vacant.
La Unió Esportiva Miapuesta Vilajuïga S.A.D. ha comunicat aquest dilluns, de forma oficial, a la Federació Catalana de Futbol que no competirà la propera temporada. Aquesta retirada de la competició beneficiaria al Santfeliuenc FC que, com a millor tercer de la Preferent Territorial, pujaria a la Primera Divisió Catalana.

Així mateix, seria el Mollerussa CFJ, com a millor perdedor de la fase d'ascens a Preferent Territorial, l'equip que pujaria a la Preferent Territorial i ocuparia la plaça del Santfeliuenc. L'ascens del Mollerussa a Preferent comportaria que els moviments a Primera i Segona Territorial correspondrien als grups de Lleida.
La Federació Catalana de Futbol també vol recordar que la normativa estableix que en cas de produir-se una vacant en una categoria, en primera opció, es beneficiaria un equip afectat per un descens no compensat i, en segona opció, l’equip millor classificat de la categoria inferior.

Així doncs, com ja heu pogut llegir el Mollerussa és nou equip de Preferent. Al seu temps, la Pobla de Segur salva la categoria a primera Territorial i això, afegit a la retirada dels equips de Torrelameu i Sant Ramon, portarà a la modificació de calendaris en els grups 13/14 de segona territorial i 21/22 de 3ª.

Recordem que en principi, el Club de Futbol Bellvís és el millor quart dels dos grups, empatat a 51 punts amb el C.F. Puigvertenc però amb millor gol average. Així doncs, esperem noves notícies!

2 comentaris:

mr_makel ha dit...

Hola company,
Pel que comentes, el Pobla es salvaria i el Torrelameu s'ha retirat. O sigui, dins el grup 13 de 2ª hi hauria 2 vacants. El que comentes del Sant Ramon, jo no l'he vist en cap calendari d'aquest any a cap dels dos grups, aixi que entenc que es va retirar abans de fer els calendaris.

Per tant, entenc que hi hauria únicament 2 vacants i no 3 com comentes, i els que pujarien segurament serien els dos 3ers de cada grup.

Tot i això, no descartaria mes renuncies perque la cosa esta fotuda. A vere si teniu sort!

P.D. dius que esteu empatats amb el Puigvertenc, pero al grup 21 eren 2 partits menys. No se si aixo es tindria en compte a l'hora de decidir...

naves91 ha dit...

El diari LA MANYANA anuncia que 7 equips ( Golmés, Fondarella, Miralcamp, UE Lleida B, Aitona, Solsona i un equip format per immigrants ) pretenen unir-se a la lliga de 3a regional. La plaça límit és el dia 10 d' Agost; llavors, la FCF preten fer dos lligues a Lleida ( com sempre )de 16 equips cada una.

Això podria ser positiu per al Bellvís si s' apunten tants equips nous perquè llavors POTSER pujaria algun més de Tercera a Segona.

Des de Bellvís això esperem. Salutt!!