dimarts, 22 de setembre del 2009

Empat a res: Bellvís 0 - 0 Palau

En un partit estrany pel fet de jugar contra un rival habitual durant els últims anys que enguany ja no trobarem en la competició, el Bellvís va realitzar un bon partit davant la seva afició i va iniciar la captació de socis i sòcies de cara a la temporada 2009/2010.

La primera part va ser de claríssim color blaugrana, amb un Bellvís decidit a dur el control del partit i de la pilota i a treure-la de les botes dels jugadors visitants. Fruit del seu domini, els nois d'Àngel van gaudir de les millors ocasions i es mereixien anar per davant en el marcador ja abans de la mitja part. Tot i així, la sort els va ésser esquiva i els bellvisencs no varen ser capaços de perforar la porteria rival.

A la represa, el Bellvís, que disposava de més de 20 jugadors a les seves files, va canviar gairebé tot l'equip, però els nois aires, no es van plasmar en més domini durant el match.

El Palau va estirar-se, i tot i no disposar tampoc de cap ocasió clara durant els 45 minuts restants, el partit va equilibrar-se, i el migcampisme i les imprecissions van ser la nota dominant.

Juanca va estar a punt de marcar però una bona estirada del porter visitant va esfumar la clara opció de gol. Amb el nivell de joc clarament a la baixa en els compassos finals, l'àrbitre va xiular el final deixant els dos equips poc satisfets.

Bona entrada al municipal de Bellvís per presenciar un derbi descafeinat.

Diumenge vinent, estrena a la lliga del Bellvís enfront d'un equip totalment desconegut, el Bolívia.

1 comentari:

OLIVIÉ 20 ha dit...

vam tenir mala sort, xo el k ens va costar va ser adaptarnos al nou sistema.
si fem un balanç d la pretemporada no ha estat gens malament, 5 partits, 3 victories un emptat i una derrota(l'únic partit k jo no hi era, jejeje :P), am 16 gols a favor i 6 en contra.
i ara ja comença la cosa en serio. diumenge a per totes!!!