diumenge, 13 de setembre del 2009

Resultat aclaparador: Bellvís 8 - 0 Juncosa

Bon partit el viscut ahir al municipal Joan Solé entre dos equips del grup 21 de 3ª Territorial: El Club de Futbol Bellvís i el Club de Futbol Juncosa de les Garrigues.

El Juncosa va iniciar el partit amb només deu jugadors, tot i que aquest fet no va condicionar la moral ni l'estat anímic dels seus jugadors, ja que fins que no va arribar l'onzé company, en cap moment l'equip visitant va donar mostres d'estar en inferioritat numèrica.

El Bellvís, tot i així, va iniciar el match amb el domini territorial i de l'esfèrica i podem dir que Pau ha tingut pocs partits tant plàcids com el del passat diumenge.

Al primer quart d'hora, el Bellvís ja es va avançar en el marcador mitjançant una bona jugada individual de Civit i les ocasions del costat local, arribaven sovint. David en va tenir un parell d'inmillorables i fins i tot el lateral Felip, incorporant-se per banda esquerra, va poder sorprendre el porter visitant.

Finalment fou Juanca, qui abans de la mitja part, va marcar el segon gol que permetia als locals afrontar amb molta tranquilitat el segon període.

A la represa, el partit només va tenir el color blaugrana del Bellvís, que amb 18 jugadors en total, es va permetre el luxe de renovar gairebé tot l'equip, mentre els visitants acusaven amb excès la manca de ritme i de recanvis.

Civit, va establir de nou en una gran jugada el tercer i a partir d'aquí els gols locals es van succeïr un darrere l'altre.

L'ariet Rubén es va retrobar amb el gol en una gran acció personal, girant-se a la frontal de l'àrea gran i superant l'arc visitant amb una pilota bombada.

La forturna va estar del costat de Dámaso, que va posar dins la xarxa la primera pilota que va tocar només incorporar-se al terreny de joc. Això és ésser al lloc oportú en el moment oportú.

Olivié va transformar en gol un clar penal comés sobre Ivan, i establia així el 6-0 quan encara mancaven 10 minuts per a la finalització de l'encontre.

Amb un joc molt distés, amb poca intensitat i molt migcampisme, el Bellvís encara va marcar dos gols més, sense tenir en compte la infinitat d'ocasions perdudes pel bàndol local, que haurien significat un resultat de vertader escàndol.

Ivan va marcar el setè després d'una bona jugada col·lectiva i Kiko va posar el punt final a la tarda amb el vuitè i definitiu gol.

Gran tarda doncs al municipal, amb un equip local que continua millorant, sobretot en el referent a joc col·lectiu.

Diumenge vinent, una nova prova de foc a casa contra el Palau d'Anglesola.

7 comentaris:

naves91 ha dit...

Ei, Carné, doncs que jo recorda han marcat: Ruben,Civit,Kiko,Damasso,Olivie.
No se si et servira de molt pero son els unics que ara mateix recordo.
Bon partit al municipal J.Sole, amb un resultat enganyos, ja que haguessin pogut ser molts més.
Força Bellvís.

carles ha dit...

resultat sorprenent que us ha semblat el juncosa ,l´any passat va fer una bona segona volta al grup 21.

Felip ha dit...

Bones a tothom,

Esperant la crónica del partit... Direm que el Juncosa es va presentar a Bellvís amb 10 jugadors i als 5 minuts de partit en va apareixer un altre. Va donar una imatge d'equip molt poc serio i amb pocs arguments en totes les línies.
Felicitar a tot l'equip per la feina feta!!

Salut i Força!!

Olivié 20 ha dit...

golejadors: civit, juanka, civit, ivan, rubén, damaso, olivié, kiko

em sembla que va ser per aquest ordre.

fins demà!!!

Ivan ha dit...

Civit, Juanca, Civit, Rubén, Damaso o Olivié (aquest es l' únic que no tinc clar), Ivan i Kiko. Casi segur que va ser aixi perque el meu ja va ser amb dos jugadors més i el del Olivié va ser al penal de la segona expulsio.

pau#1 ha dit...

bona crònica, millor memòria jeje!

silvia ha dit...

bon joc d'equip i bon partit