diumenge, 25 d’octubre del 2009

Victòria de Festa Major: Bellvís 2 - 1 EFAC "B"

En motiu de la Festa Major, el Club de Futbol Bellvís ha aconseguit una merescuda però treballada victòria davant l'EFAC d'Almacelles.

Tot i els diversos elements que jugaven clarament en contra dels locals, clarament afectats pels dies de marxa i descontrol que s'han viscut a la vila, el Bellvís ha plantejat un partit força seriós, i ha aconseguit dur el control del match durant la major part de l'encontre.

Durant el primer període, el Bellvís ha portat el pes del partit, i ha disposat d'alguna bona ocasió per avançar-se, però el que són les coses del futbol, l'EFAC ha estat el primer a inaugurar el marcador, establint el 0-1 amb un xut molt llunyà que ha fet un estrany davant Jesús i en el qual el porter bellvisenc no ha pogut fer res.

Tot i així, i a diferència d'altres ocasions, el Bellvís no ha patit massa nervis ni s'ha posat pressió pel resultat en contra, i poc a poc, ha anat incrementant el seu setge sobre la porteria rival.

Finalment, Civit, ha marcat el gol de l'empat quan mancava poc per la fi del primer temps. Olivié ha rebut una pilota per la banda dreta i ha centrat de manera magistral cap a Juanca, que al primer toc, ha donat el gol fet a Civit que amb una potent rematada allotjava la pilota al fons de la xarxa.

Amb el marcador en empat de nou, els locals han gaudit dels seus millors minuts, però no han aconseguit ampliar el marcador.

El Bellvís ha sortit molt concentrat al segon temps, i ha arribat amb opcions força clares. Fruit del seu domini, Marià de cap, establia el 2-1 per als locals, que feia embojir el municipal Joan Solé que avui presentava el millor aspecte de la temporada.

Un cop capgirat el marcador, excessiva relaxació local que ha permés a l'EFAC avançar línies i jugar força més còmode. El Bellvís ha donat entrada a diversos jugadors per intentar contenir el partit i les escomeses visitants i finalment, ha tingut èxit.

Sense fer un gran futbol, els locals no han patit en excès per tirar el partit endavant i s'ha arribat a la fi del temps amb el marcador a favor i els tres punts s'han quedat a casa.

Així doncs, tarda completa al municipal, que s'ha acabat amb la ja tradicional entrega de trofeus als capitans dels dos equips.

La propera jornada, el Bellvís visita el rival més temible del grup, la UE LLeida "B" que compta els seus partits per victòries i que sens dubte, serà el rival a batre.

1 comentari:

sílvia ha dit...

Molt bona victòria per un dia especial!!

Cal ressaltar de la crònica els dos primers paràgraf, tot s’ha de dir, felicitats! Ja que després de dos dies plens de “festa” vau fer un bon partit. Molta sort pel pròxim partit, ja que la vostra tercera posició pot veure’s millorada amb una victòria al Lleida.

Així que ànims i SORT