dilluns, 23 de novembre del 2009

Sense sort: CF Bellvís 0 - 1 CF Puigvertenc

El Club de Futbol Bellvís va perdre ahir el primer partit a casa de la temporada enfront del Puigvertenc, per un ajustat marcador de 0a 1.

L'equip local va jugar la pitjor primera part fins a la data, i en cap moment va dur el pes del partit. Els visitants, sense fer gaire mèrits, van estar ben situats damunt el terreny de joc, però no van inquietar la porteria defensada per Pau. La fortuna però, va girar l'esquena al Bellvís, que en el minut 45 de la primera part va encaixar un gol psicològic en una falta que va ser pràcticament l'únic xut del Puigverd durant el primer temps.

En el segon període, l'equip local va avançar les seves línies per buscar l'empat. L'àrbitre res va encarregar però de desfer tots els atacs Bellvisencs xiulant fins a cinc fores de joc més que dubtosos. Aquesta circumstància va fer encendre els ànims de l'equip local i de la seva parròquia, que sentien que el partit es posava molt costa amunt degut a factors externs.

El Bellvís va disposar d'alguna ocasió poc clara per intentar aconseguir la igualada, però es va mostrar inoperant en atac. El Puigvertenc va aguantar el resultat i finalment va emportar-se els tres punts.

Així doncs, mal partit el que es va veure ahir al municipal, en la setmana del "Tourmalet" per al Bellvís, que diumenge vinent visitarà el complicadíssim camp de la UE Granja d'Escarp.