diumenge, 20 de desembre del 2009

El partit més fàcil: Bellvís 5 - 0 Amistat

Partit d'allò més còmode el que s'ha jugat aquesta gèlida tarda de diumenge al municipal de Bellvís. L'assistència de públic ha estat força important, tot i que al llarg de la tarda, i degut a l'avorriment general del match i a la baixada de les temperatures, la gent ha anat abandonant el seu lloc al camp.

L'Amistat ha arribat tard a Bellvís, únicament amb 10 jugadors, i ha sortit al camp sense escalfar. Fruit d'aquesta falta de concentració, s'ha vist superat en tot moment per l'equip local i als 5 primers minuts de partit ja perdia per 1-0, obra de Civit.

Les ocasions locals es succeïen una darrere l'altra, i fins i tot homes poc habituals, com Felip i Marc, xafaven l'àrea visitant creant ocasions clares de gol. Tot i així, el Bellvís ha errat moltíssimes oportunitats, i fins al minut 30 Marià no ha marcat el segon. David ha fet el tercer gol i Marià ha marcat el segon del seu compte abans de la mitja part.

A la segona, la mateixa tònica que a la primera. El Bellvís ha mogut banqueta i ha seguit apretant la porteria visitant. Ja en els primers segons, Dàmaso ha pogut ampliar la renta del Bellvís, però no hi ha hagut sort. Durant tota la segona part, el Bellvís podria haver ampliat una golejada escandalosa, però la poca efectivitat, la privat de marcar força gols. Únicament ha pogut marcar mitjançant un llançament de falta executat magistralment per Civit.

Partit sense història doncs, després del sopar de Nadal, i ara a gaudir de les vacances. Bones Festes! ;)