dilluns, 8 de febrer del 2010

Seguim endavant: C.F. Bellvís 4 - 2 C.F. Juncosa

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir aquest passat diumenge, una importantíssima victòria per mantenir-se a la part alta de la taula classificatòria, després de vèncer al municipal "Joan Solé" el club de futbol Juncosa per un clar 4-2.

Els homes d'Àngel, van sortir molt posats en el partit, i el primer quart d'hora fou de clar domini local. Les ocasions del Bellvís arribaven, sempre sorgint de les botes de Civit i JuanCa, que tot i així, no van definir de cara a porta.

I va passar el que acostuma a passar. Un equip perdona, i l'altre ho aprofita. El Bellvís va cedir una falta innecessària a la frontal, i el Juncosa, que encara no havia xutat a porta, va marcar el primer.

Així doncs, tocava nedar contracorrent ja des d'un bon inici.

Però el gol encaixat no va ser obstacle per al Bellvís, que ja podria haver empatat en un remat de cap de Cachi, que va rematar fora per molt poc. Tot i així, va ser Civit qui en una bona jugada individual, va establir la igualada.

El Bellvís va seguir apretant l'equip rival, fins a capgirar el marcador, en una bona jugada col·lectiva que David va culminar marcant el segon.

Abans de la mitja part, el Bellvís consumava el seu bon partit, jugant els seus millors minuts i marcant el tercer, al transformar Juanca un clar penal.

Durant el segon període, el Bellvís va sortir força concentrat, intentant sumar més gols al seu compte particular. L'equip blaugrana va gaudir d'un parell de bones ocasions, però de nou, la manca d'encert continuava castigant l'equip local.

El Juncosa, en una nova falta, aquest cop lateral, va aprofitar la indeterminació de la defensa local per fer el segon i posar nervis en el grup Bellvisenc. Però tot i així, el Bellvís va saber sobreposar-se a l'ensurt, i Juanca va marcar el quart força aviat, fet que va permetre encarar els minuts finals amb tranquilitat.

Tres punts claus per al Bellvís, que després de l'empat del Puigvertenc a casa, el permeten pujar a la tercera posició, i afrontar amb optimisme els 15 dies de descans en motiu del carnaval.