diumenge, 14 de març del 2010

Esperit d'equip: C.F. Esterri d'Àneu 0 - 7 C.F. Bellvís

Bonic partit el disputat ahir al municipal d'Esterri d'Àneu enfront l'equip local i el Club de Futbol Bellvís. 

L'equip Bellvisenc, pujava al Pallars amb lo moral ben alta després de la seva darrera victòria a casa, i conscient que no hi ha rival petit en cap categoria.

L'absència d'Àngel a la banqueta i el canvi de colors habitual del club per la samarreta bètica, no van ser però problema per als Bellvisencs, que van controlar el partit de cap a peus i van endur-se els tres punts del municipal d'Esterri.

En una primera part molt seriosa, el Bellvís va dur el pes del partit des de bon principi, cercant no cometre errors en defensa que podien posar les coses molt difícils. Al voltant del quart d'hora de partit, Juanca va marcar el primer amb un bon xut des de la frontal amb l'esquerra, i uns minuts més tard, Marià feia el segon aprofitant una bona jugada de l'equip després d'un servei de banda.

Després dels dos primers gols visitants, el partit va seguir a grans trets la mateixa línia, amb un Esterri poc operant, que intentava tot i això, escapar-se de la continua escomesa visitant.

Amb el marcador de zero a dos es va arribar al descans, i els jugadors del Bellvís, sols en el seu vestidor, van seguir concentrats en tot moment, amb la ment posada en el partit.

Fruit de l'absència total de relaxació, els Bellvisencs van aconseguir una segona part més completa que la primera, aprofitant a més les dues expulsions que va patir l'equip de casa (degudes a un arbitratge excessivament rigorós).

Salvador, va marcar el tercer després de fer en solitari una bona jugada individual, i Ivan, amb un gran xut des de fora de l'àrea, marcava el quart que deixava el partit vist per sentència i que va marcar el punt d'inflexió on els locals van abaixar els braços definitivament.

Pau, qui va viure un partit força tranquil, es va haver d'estirar de valent després d'un bon xut de falta de l'Esterri, que va rebotar a l'esquena de Juan Saviola i que es va enverinar de valent.

A partir del quart gol, el Bellvís va moure banqueta, i els jugadors que van entrar, van disposar d'un paper prou destacat. Rubén va marcar el cinquè de la tarda, amb un gol a l'estil d'Oliver i Benji, on la pilota va picar primer al pal i després ell mateix va rematar a plaer.

Salvador va marcar el segon del seu compte particular, després d'aprofitar una "cavalcada" de Felip per la banda esquerra, on ell mateix podia haver definit, però on finalment va ser "caçat" i el company va rematar a plaer.

Guillermo, va marcar el setè i definitiu, essent aquest el seu primer gol amb la samarreta del Bellvís, després d'una centrada de córner, on va marcar de manera franca damunt l'àrea petita.

Així doncs, gran tarda la dels homes d'Àngel al municipal d'Esterri.

Aquesta setmana, tornada als entrenaments per preparar el partit de diumenge a casa contra l'Aitona, rival complicat contra el qual vàrem empatar a la primera volta.

Destacar el gran viatge de tornada de l'equip, amb nombrosos càntics, reproducció de l'himne, alegria, i la incorporació d'un nou hit: Cuando tu, me cantas conmigo! by aJuan!

8 comentaris:

Ramon ha dit...

Nois, sou una màquina; aquest any de patac a segona. Després de guanyar al lider i invicte Lleida, ara us dedicareu a passeijar-vos pels camps i golejant.
Felicitas; sou un exemple a seguir i el punt de mira d'una sana enveija.
No pareu.

Felip ha dit...

Bones a tothom,
Primer de tot felicitar al capi per la crònica tant extensa que ens ha regalat aquesta setmana. Només 1 error al principi quan dius local et refereixes a nosaltres i som visitatns.
Felicitar a tot l'equip per guanyar un partit trampa com tots els que es juguen a la montanya i tant costen de guanyar.
També dir que el gran hit de que us parla el capi es aquest: http://www.youtube.com/watch?v=_cQVuW4KWOE. No es pot deixar a l'afició a mitges bep!!
Finalment animar a tota l'afició per que vingui el diumenge al camp i ens ajudar a guanyar una vegada més.
Salut i Força.

Sílvia ha dit...

Bones de nou, una bona crònica. Felicitar de nou al equip, que s’emporta 3 punts més cap a casa.

Després d’un anàlisi amb l’afició (la Carme i jo), hem vist que després del partit contra l’Aintona us arribar la pujada al Tourmalet, primer partit contra el Puigverd, seguidament Les i per acabar-ho de rematar la Granja. Reserveu forces, que si tot va bé tindreu ja un peu clavat a segona (penseu que ells s’enfronten al Lleida, i no tothom el guanya:)).

Així que molts ànims. Seguirem estant a tots els partits (si no hi ha exàmens).

Sort i salut

Naves91 ha dit...

Gran día el ke vam viure disabte i gran crónica del capi. Felicitar l' equip i destacar el bon ambient que hi va haver durant el dia amb el nou single aJuan Cobra. A seguir així Bellvis!!

Pau#1 ha dit...

carné ets el messi de les cròniques.

Núria ha dit...

Moltes felicitats per la victòria! Ànims i a seguir treballant per l'ascens!

Sobre el nou summer hit, sobren els comentaris xD

jm ha dit...

Anem per parts...

Merci Ramon, però de passejar-nos res de res! :D a treballar de valent i a fer la feina!

Felip: arreglat l'error, tu sempre "al loro" XD

Pau: llàstima que només de les cròniques... ;)

Visca el Bellvís!

Ivan ha dit...

Ja que estem quisquillosos i ha una altra petita errada. El gol del Guillermo va ser el setè no el sisè. Per la resta gran partit, resultat i crónica i aquesta setmana a per 3 puntets més.