dilluns, 3 de maig del 2010

La segona volta perfecta: Amistat 2 - 6 Bellvís.

Gran partit el que va disputar el Bellvís, al camp de Mangraners, enfront de l'Amistat. La veritat, és que les coses pintaven d'allò més bé per als homes d'Àngel, que veien com el seu rival no es presentava en bloc fins 10 minuts d'iniciar-se el partit, i ben just escalfaven per a preparar-se per al partit.

Amb aquest "panorama", el Bellvís va seguir presentant un partit seriós des d'un bon inici, i es per això que en cap moment va veure perillar els tres punts, que a més, deixaven la possibilitat d'aconseguir la primera plaça oberta fins al darrer instant, fet que es considerava utòpic feia només unes setmanes.

Antonio va marcar per partida doble, Juanca i Civit van marcar també pels Bellvisencs, que amb un clar 0-5, van anar al descans, entre els crits i desqualificacions que entre ells mateixos es dedicaven els jugadors de l'amistat.

Durant la mitja part, excessiva relaxació de l'equip Bellvisenc, que va caure en l'error de pensar que la segona part seria com la primera. L'Amistat, per contra, després de romandre més de 20 minuts al vestidor, va sortir molt més connectat que en el primer període, i amb ganes de complicar la vida al segon classificat a la taula.

Fruit d'aquesta nova "motivació", i del "passotisme" absolut, però comprensible del Bellvís, és de Lleida van aconseguir retallar distàncies i marcar dos gols.

Tot i així, i quan el marcador reflexava un clar 2-5, els de Bellvís van considerar que ja era hora de tornar a ficar el cap dins el partit, i van gaudir de noves ocasions per ampliar l'aventatge. Únicament Juanca, va ser capaç de foradar de nou la porteria de l'Amistat per establir el 2-6 que ja seria definitiu.

Així doncs, darrera victòria per a un Bellvís en una forma increïble, que ha aconseguit 14 victòries seguides i una formidable segona volta, en que ha guanyat tots els partits i que ha culminat aquesta gran temporada amb l'ascens de categoria. Som de Segona!