dilluns, 23 d’agost del 2010

Primer partit de pretemporada: CF Bellvís 4 - 2 Ciutat Jardí.

La pilota va còrrer de nou després de l'aturada estiuenca en el municipal Joan Solé de Bellvís, en un primer partit amistós de pretemporada que va enfrontar el Club de Futbol Bellvís, flamant equip de 2ª Territorial, al Ciutat Jardí, de la mateixa categoria.

El míster local Àngel, que inicia la seva segona temporada al capdavant de l'equip Bellvisenc, va plantejar com sempre un partit seriós, mirant d'acoblar les noves peces de que disposa l'equip, i de gestionar el cansament propi de les primeres setmanes.

Tot i així, el domini fou del Bellvís des del primer minut de joc, encara que amb alguna imprecisió per manca de confiança i de coneixement entre els jugadors. A mesura que van anar transcorrent els minuts, el Bellvís va anar estirant les seves línies i arribava amb perill a la porteria contraria, amb bones accions de Bakary i de Alin, que tot i així no es van acabar de concretar.

A les acaballes del primer temps, i amb l'entrada al camp d'Ivan i de Pepur, el Bellvís va aconseguir obrir la llauna. Pilota que recull Olivié per la banda dreta, i en una centrada a mitja altura serveix a Marià perquè aquest, de cap, marqués el primer gol dels blaugrana.

Durant el segon període, major domini del Bellvís, que amb la frescor dels canvis, va augmentar sensiblement el ritme de joc. Olivié, de nou, fou clau en el segon gol Bellvisenc, ja que a passada d'Ivan, va batre el porter del Ciutat Jardí amb una bona rematada arran de terra.

Kiko, incommensurable durant tot el partit, va marcar el tercer de cap, després d'una gran centrada d'Olivié, i semblava que deixava l'equip de Lleida sense reacció.

Tot i així, el Ciutat Jardí no va donar el seu braç a tòrcer, i en dues bones contres va situar el 3-2 en el marcador del municipal.

Finalment, Lluís va rubricar el seu magnífic debut transformant una clara pena màxima que ell mateix havia provocat.

Bones sensacions doncs, en aquest primer partit per al Bellvís, tot i que encara falta molt i els entrenaments d'aquest mes d'Agost han de servir per acabar de situar l'equip en la seva millor forma.

1 comentari:

Olivié 20 ha dit...

bon començament de pretemporada
ara només falta k ens fikem en forma i k no faci tanta calor
jajajaja

felicitats x la victòria bellvís!!!
demà tothom a entrenar!!