dimarts, 30 de novembre del 2010

Victòria ajustada en el "clàssic" CF Bellvís 2 - 1 CF Poal

El Club de Futbol Bellvís, va celebrar la jornada electoral de diumenge amb una victòria contra el CF Poal, rival al qual els homes de Bellvís no s'enfrontaven en partit oficial des de que els dos equips militaven a la 3ª Territorial.

Fou doncs, un partit especial, viscut amb nostàlgia pel gran nombre d'afeccionats/es d'un i altre equip que es van donar cita al municipal.

La primera part va ser molt igualada, marcada pel fort vent que bufava del costat de la residència, i que feia molt difícil que el Bellvís sortís del seu terreny de joc. Tot i així, amb criteri i bon joc, els homes d'Àngel van inquietar la porteria del Poal, i van gaudir de bones ocasions per inaugurar el marcador.

El Poal, va crear molt perill a pilota aturada, i fins i tot un llunyà llançament de falta, va estavellar-se al travessar. Primer període jugat amb respecte i de tu a tu entre els dos equips, que van encarar el túnel de vestidors amb tot per decidir.

La mitja part va ser aprofitada per tots els afeccionats/es per canviar la seva posició habitual sota els arbres, a l'altra banda del camp, on tocava el sol, ja que la tarda va ser força freda al municipal.

Ben aviat, el signe del partit va començar a canviar a favor del Bellvís. La força del vent dificultava al Poal la sortida de la pilota, i el Bellvís inquietava cada vegada més la porteria dels grocs.

Juanca, va centrar magistralment des del córner esquerre, i Alin, que es reivindicava de nou com a golejador, marcava el primer amb un gran cop de cap. Semblava que les coses es posaven molt de cara per al Bellvís, tot i que encara quedaven molts minuts.

El Poal, no va abaixar els braços en cap moment, i a partir del gol, va millorar el seu joc col·lectiu. En una gran triangulació, va entrar fins a la cuina, i en un bon u contra u, va superar Jesús.

Quedava encara molt partit, i tot per decidir. Els dos equips buscaven un nou gol que desequilibrés el marcador. El Bellvís, continuava arribant amb claredat, i Civit, després d'una gran jugada de Lluís, va errar per molt poc el segon gol.

Però al final, la recompensa va arribar per als blaugrana, que amb un excel·lent treball en defensa havien fet mèrits per emportar-se la victòria, i va ser Juanca, amb un gol olímpic força enrevessat, qui va marcar el 2-1 davant les protestes dels jugadors del Poal.

Durant els últims compassos, el Poal va intentar la igualada, i va tenir tancat el Bellvís a la seva àrea, però el marcador ja no es va moure.

Alegria doncs, després del xiulet final, en un partit de germanor, sense incidents, i que deixa els tres punts al municipal.


Felicitats Bellvís!