dilluns, 14 de març del 2011

Massa premi per al líder: CF Albi 3 - 0 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va sortir derrotat ahir en la seva visita al camp del líder de la categoria, el CF Albi. En un gran partit dels ahir blanc-i-verds, el Bellvís va sortir molt ben posicionat en el terreny de joc, fent-se fort, i sentint-se recolzat pels nombrosos afeccionats i afeccionades que l'acompanyen cada diumenge, i que són la vertadera força del grup.

La primera part, fou molt igualada, amb dos equips lluitadors, que no volien encaixar cap gol, i amb més pressió pel líder, que es veia amb la necessitat d'aconseguir els tres punts.

La defensa del Bellvís va estar molt encertada en la majoria d'accions, i Pau, com sempre, superb. En atac, Bakary va donar-ho tot, i el mig del camp de l'equip va aportar la contundència necessària en totes les accions. La rapidesa de l'Albi en les seves accions de contraatac és la seva millor arma, i ho van demostrar en un parell de bones jugades a la contra. A la tercera, finalment, va arribar al vençuda per als locals, i amb un fort xut des de la frontal, van establir el 1-0.

El Bellvís, en cap moment va donar-se per vençut, i amb l'entrada de Juanca, va aconseguir més arribada a la porteria contrària.

Ell mateix, per dues ocasions, va estar a punt d'aconseguir l'empat, però dos grans actuacions del porter local, ho van evitar.

Amb la victòria per la mínima i el partit obert, va arribar-se al segon temps.

La segona part es presentava emocionant, i els verd-i-blancs, van tenir el control de la pilota els primers vint minuts del segon període. Alin va disposar d'una nova oportunitat per avançar el Bellvís, i en força serveis de cantonada, el Bellvís va intentar una vegada i una altra marcar el gol de l'empat.

Quan més insistia el Bellvís, va arribar el segon dels locals. Pilota perduda en zona atacant del Bellvís, rebuig llarg endavant de l'Albi, passada entre línies davant l'error de la defensa i l'extrem local no perdona davant Pau, que no podia fer res per evitar el gol.

2-0 al marcador, i les coses realment difícils per un lluitador Bellvís. Sense abaixar els braços, els homes d'Àngel van intentar-ho fins al final, amb més voluntat que cap, però encara van tenir temps d'encaixar un tercer gol, en una pilota perduda innecessàriament en una zona perillosa.

Així doncs, resultat injust pels mèrits d'uns i altres, que deixa el Bellvís, una jornada més, ancorat a la 4ª posició de la taula, que haurà de defensar aquest proper diumenge a casa, en un nou derbi davant el Bellpuig.