dilluns, 11 d’abril del 2011

Victòria clara al municipal: CF Bellvís 2 - 0 CE Oliana

Bona i pràctica victòria la que va aconseguir el CF Bellvís en una plàcida tarda de diumenge al municipal, davant l'Oliana.

L'equip, que venia de perdre un partit davant l'Ivars en els instants finals, tenia ganes de brindar una victòria a l'afició, i així va fer-ho.

La primera part fou de domini altern, amb arribades per part dels dos equips, i algunes accions ben trenades. Pau, com sempre, va estar segur sota pals i no va permetre que cap aproximació visitant acabés en gol. Per la seva banda, el Bellvís, recuperat de les nombroses baixes que arrossegava en les darreres jornades, es va mostrar com un bloc compacte, i en cap moment donava sensació de poder perdre el match.

La segona part, fou tota una altra història, i ja des de l'inici, atacant a la porteria de la Residència, el Bellvís va mostrar-se més incisiu.

Bakary, treballador infatigable, lluitava cada pilota per aconseguir el primer, però fou Alin, ahir el seu company en la punta atacant, qui recollint una pilota dins l'àrea, marcava el primer d'un fort xut amb la cama esquerra.

Gol per al Bellvís que donava tranquil·litat a l'equip d'Àngel, ja ben entrada la segona part. Alin, va continuar amb el seu recital per banda esquerra, i en una bona internada després de rebre una bona pilota d'Artur, busca la línia de fons, serveix a Gerard, i aquest no falla establint el segon de la tarda.

Semblava que a partir d'aquell moment, el partit seria plàcid per als locals, però l'expulsió de Renyé, amb doble groga, va complicar una mica les coses per a l'equip blaugrana. En la mateixa falta que va significar l'expulsió, l'Oliana estavella la pilota al pal i els nervis es van apoderar del públic i equip locals.

Els darrers minuts doncs, van ser inquietats, però finalment, l'Oliana no va aconseguir reduir les distàncies i amb el 2-0 el partit es va donar per acabat.

Important victòria per al Bellvís, que suma tres punts importants per mantenir-se a les posicions de mèrit.