dimarts, 27 de setembre del 2011

Derrota contundent fora de casa: Miralcamp 4 - 0 CF Bellvís


Derrota contundent la que va encaixar el passat dissabte el CF Bellvís en el seu primer derbi comarcal davant el Miralcamp.

La primera part va ser força igualada, amb els dos equips ben posicionats sobre el camp, sortint a jugar la pilota i a mantenir el control de la mateixa.

El Bellvís va arribar amb claredat en els primers compassos, però de nou la falta d'encert va condemnar l'equip.

El Miralcamp, per la seva banda, va aprofitar la seva primera arribada clara. Fou en un córner, on el Bellvís no encerta a rebutjar bé la pilota, que cau morta dins l'àrea i la davantera local l'empeny dins de la xarxa per marcar el primer. Així doncs, el marcador en contra, ben aviat, i sense ésser-ne mereixedors.

L'equip però, no va perdre la cara al partit, i va intentar, una vegada i una altra, aconseguir la igualada. Un parell de bones ocasions no van ser suficients, com tampoc una pena màxima llençada per Civit, que desvia el porter i el pal escup cap a fora enlloc de cap a dins.

Abans d'acabar el primer temps, una nova jugada del Miralcamp a la frontal, on el seu punta, afortunat en un rebot, s'enduu la pilota i amb un fort xut amb la cama dreta marcava el segon pels locals. Cop dur per a la moral del Bellvís, que passava del possible empat a la condemna en breus instants.

Durant el segon període, l'equip va sortir amb ganes de canviar la cara al partit, però no va ser suficient. El Miralcamp va marcar el tercer en un regal del Bellvís en la sortida de la pilota, i el quart en una jugada individual on la defensa blaugrana va dormir excessivament.

Càstig excessiu doncs, per a un Bellvís que va fer mèrits per aconseguir més, però que va veure com una vegada més, la sort li girava totalment l'esquena.

Diumenge, un test encara més complicat, a casa contra la Pobla, equip descendit de 1ª Territorial, que de ben segur posarà les coses difícils als Bellvisencs.