dilluns, 23 de gener del 2012

Empat desafortunat en el darrer minut de joc: CF Bellvís 1 - 1 CF Verdú

El Club de Futbol Bellvís va sumar ahir a la tarda un punt davant un rival directe com és el Verdú, en un partit distret i amb ritme, però on una vegada més, la sort va girar l'esquena a l'equip de casa.

La primera part va començar amb un Verdú incisiu, amb voluntat d'atacar la porteria defensada per Pau, però poc a poc, el Bellvís va treure's de damunt el domini visitant i va aconseguir dur el perill a l'àrea rival.

L'equip va tenir bones ocasions per inaugurar el marcador, sobretot en una bona jugada d'Albert, que va fallar l'u contra u davant el porter, i una altra de Cristian, que després de fer un control fantàstic dins de l'àrea, no té sort en el remat final i entre el pal i el porter visitant, desfan l'ocasió del Bellvís.

El segon temps, va seguir amb la mateixa tònica, i durant els primers minuts, el Verdú podria haver-se avançat en el marcador. El davanter visitant va tenir el 0-1 en un mà a mà davant Pau, que Alin, miraculosament va treure sota pals.

Tot i el perill, el Bellvís de nou va avançar les línies, i va gaudir de jugades molt clares per aconseguir l'avantatge en el marcador. Albert va veure de nou com un defensa treia una pilota que ja entrava, i també Juanca va fallar per poc una bona pilota centrada per Felip des de l'esquerra.

Fou Sergi però, qui incorporant-se en un còrner, va marcar el gol del Bellvís. El central blaugrana s'avança a la defensa, i amb un gran remat de cap marcava el primer.

Semblava que aquest gol serviria al Bellvís per endur-se els tres punts, però no va ser suficient. En els minuts següents el Verdú va posar setge a la porteria local, i amb més cor que cap, buscava insistentment el gol de l'empat.

Quan l'electrònic assenyalava el minut 90, el Bellvís cedeix un córner innecessari, la defensa rebutja la pilota que cau a un jugador a la frontal, i aquest, des de fora de l'àrea, situa la pilota a l'escaire.

Pitjor fortuna impossible, ja que és la tercera vegada en quatre partits que el Bellvís rep el mateix tipus de gol des de la mateixa posició.

Sense temps per res més, l'àrbitre va assenyalar la fi del partit davant la mirada atònita de jugadors i afeccionats locals que no es podien creure que s'haguessin escapat els tres punts.

Ara ja toca pensar en el proper partit a casa, diumenge vinent a les 16:00h davant l'Oliana, primer equip en zona de descens, en un partit que serà vital per a les aspiracions del Bellvís.