dilluns, 23 d’abril del 2012

Derrota per la mínima davant l'Ivars. CF Bellvís 0 - 1 CE Ivars

El Club de Futbol Bellvís va patir ahir diumenge una nova i inesperada derrota a casa contra el CE Ivars d'Urgell.

L'equip, que venia motivat i amb ganes després del bon partit realitzat al camp de la Fuliola, va estar mancat de sort, i tot i portar el pes del match durant pràcticament tot l'encontre, el gol no va arribar, i els tres punts van volar del municipal.

La primera part fou de clar color local, amb un Bellvís ordenat, que intentava posar en perill la porteria de l'Ivars. Tot i així, el futbol no sempre és just, i en la primera ocasió visitant, la falta a la frontal de l'àrea és aprofitada pel davanter de l'Ivars per marcar un gol de bella factura.

Sense merèixer-ho, l'equip es veia per darrera en el marcador, i calia fer un nou esforç per establir la igualada. Durant el primer temps, bones arribades de Civit podrien haver significat l'empat, però el poc encert de cara a porta i les intervencions de la defensa de l'Ivars van desmuntar el perill.

Durant el segon període, el Bellvís va buscar encara més la igualada, i va disposar de bones ocasions, en remats d'Alin i Ferran, que no van acabar en gol per molt poc. Però hi ha dies en que no hi ha res a fer, i tot i la bona actitud local, el partit va acabar amb el marcador de 0-1.

Derrota immerescuda, però derrota al cap i a la fi, que situa ambdós equips amb 33 punts a la taula, força lluny de les places de descens.

L'equip visitarà dissabte vinent el difícil camp del Rialp, on mirarà de treure un resultat positiu.