dilluns, 28 de gener del 2013

Victòria contra un bon Ivars: CE Ivars 0 - 2 CF Bellvís

Nova victòria a domicili del Bellvís, aquesta jornada al camp del CE Ivars d'Urgell.

L'equip Bellvisenc, es presentava a Ivars amb la màxima il·lusió per aconseguir la victòria, sabedor que no seria gens fàcil, però amb ganes de sumar tres punts més i no separar-se del Solsona, líder de la categoria.

L'equip va jugar amb coratge durant tota la primera part, amb un bon plantejament defensiu, però la lesió d'Albert durant els primers minuts de joc va trastocar l'esquema blaugrana. Tot i així, l'entrada de Jordi H. va suplir aquest contratemps amb nota.

L'equip va gaudir d'un parell d'ocasions per estrenar-se i finalment Xavi P., en ratxa golejadora, va marcar el 0-1 amb un bon xut amb la cama esquerra. El gol donava confiança al Bellvís, però l'Ivars no es va adormir i a base de pilotes llargues, intentava arribar als dominis de Pau.

Sense gaires ocasions per part dels dos equips es va arribar al final de la primera part.

Els primers minuts de la segona, foren d'un Ivars més posat en el partit i d'un Bellvís francament adormit, que no trenava ocasions i es deixava dominar. Tot i així, el poc encert local va propiciar que el Bellvís s'espolsés el seu domini, i poc a poc, va anar trepitjant més i més l'àrea rival.

Finalment, i després d'una bona contra Cristian va marcar el segon gol del Bellvís que ja seria definitiu.

Arran del segon gol, un Bellvís a mig gas i un Ivars voluntariós van tancar un partit que ja no tenia més història.

Ara toca ja esperar la propera jornada, el proper diumenge 3 de febrer, quan l'equip rebrà el CF Arbeca, 4t classificat a la taula i equip capdavanter del grup.