dilluns, 18 de febrer del 2013

Nova victòria: CF Bellvís 3 - 1 CF Vilanova de la Barca

El Bellvís va aconseguir aquest diumenge una nova i treballada victòria davant el CF Vilanova de la Barca, que li permet mantenir-se una jornada més, i ja en són 8, en segona posició de la taula classificatòria.

L'equip va sortir molt concentrat, disposat a no deixar-se sorprendre, i va introduir variacions en l'onze, amb una nova parella de centrals (Alin i Vidal) que van complir a la perfecció.

Ja durant el primer temps, el Bellvís va ser millor, i sobretot Kiri, molt incisiu durant tot el partit, va portar el perill a l'àrea rival.

Ell mateix, després d'una brillant jugada a la frontal, va marcar el primer amb un fort xut amb la cama dreta.

Amb el mínim avantatge en el marcador es va arribar a la fi del primer temps. Els primers minuts de la segona part, foren per al Vilanova, que a base d'insistir va arribar amb perill als dominis de Pau. Finalment, i després d'una jugada on va mancar contundència, el rival va empatar.

Amb l'empat, el Bellvís va seguir buscant amb insistència un nou gol, i ben aviat va arribar la seva recompensa. Tal com ja va predir l'enquesta, Felip va recollir una pilota dins l'àrea i amb un xut fortíssim va establir l'empat.

Alegria per al conjunt local, i desencís per al rival, que veia que no sumaria en la seva visita a Bellvís.

Abans d'acabar, Felip podria haver establert el segon gol en la seva compta particular, però una nova ocasió de que va disposar, va sortir fora per ben poc.

Qui si va estar encertat fou Genís, de nou un jugador clau en l'esquema d'Àngel, que va xutar des de fora de l'àrea i amb una mica de fortuna va marcar el tercer. En el darrer compàs del match, també Civit va gaudir d'una bona ocasió que no va entrar per ben poc.

Ara a gaudir de la feina ben feta i a preparar la sortida complicada de diumenge vinent al camp del Verdú.