dilluns, 25 de març del 2013

Important victòria en un feu difícil: CEEF UE Tàrrega 0 - 2 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va mostrar de nou la seva imatge d'equip lluitador i amb esperit de victòria quan més necessari era fer-ho i en un escenari difícil, com és el Municipal de la Plana de Tàrrega, rebatejat darrerament com a Joan Capdevila.

El Bellvís va sortir al partit molt concentrat, conscient de les virtuts del rival i decidit a no deixar-se sorprendre.

Amb una bona pressió i recuperant força pilotes en camp rival, aviat va arribar el gol visitant. Fou Gerard Horra qui va marcar pel Bellvís, recollint una bona passada de Kiri, i superant el porter local amb una vaselina inapel·lable.

El marcador a favor va permetre al Bellvís jugar amb més tranquil·litat, mentre el Tàrrega buscava el joc directe i les pentinades del seu home de referència en punta, que durant tot el partit Alin va cobrir amb solvència.

Tot i no patir en excés, el Tàrrega va gaudir d'una ocasió molt clara a les acaballes del primer temps, fruit d'una falta lateral, on la pilota va sortir per damunt del travesser de Pau.

El segon temps, fou de clar domini local, amb un Tàrrega tocant en camp propi, i un Bellvís ben tancat al darrera que no va fer massa concessions. El domini territorial dels targarins no va donar els seus fruits, i després d'un segon període intens, però sense clares opcions, el Bellvís, amb l'entrada d'homes de refresc, va matar el partit a la contra.

Una bona jugada de Kiri per banda dreta la va culminar Xavi Piró superant el porter local i enfonsant un Tàrrega lluitador.

Victòria i alegria per al Bellvís, que deixa una mica més lluny els seus perseguidors, i que ara afronta amb relaxació la merescuda parada de Pasqua.

Ens retrobem la setmana vinent! Visca el Bellvís!