dilluns, 20 de maig del 2013

Victòria per seguir somiant: CF Bellvís 2 - 0 CF Rialp

El Club de Futbol Bellvís, va aconseguir ahir diumenge a la tarda, una nova victòria a casa contra el Rialp, rival de la zona baixa que venia a Bellvís amb ganes de treure quelcom positiu i eludir com més aviat millor la zona de perill.

L'equip va sortir concentrat i amb ganes de guanyar el partit sense excessius patiments, i les ocasions no van trigar a arribar.

Ben aviat, Cristian va marcar el primer, després de transformar una pena màxima per mans dins de l'àrea. Era el minut 5 de partit i el gol donava tranquil·litat als jugadors i a la parròquia local.

Tot i el seu domini, durant el primer temps el Bellvís no va poder ampliar el marcador. Diverses bones internades per banda de Cristian i d'Alin van dur el perill a l'àrea visitant, però va mancar encert en els metres finals. També Albert va gaudir de bones ocasions per ampliar la renda del Bellvís, però l'encert del porter i la manca de sort van fer que el marcador no variés.

Durant la segona part, el partit va seguir la mateixa tònica, i el Bellvís va poder ampliar la seva renda amb bones jugades de Genís i Horra, que es culminaven sense encert.

Finalment, fou Cristian de nou, qui va aprofitar una mitja sortida del porter per col·locar la pilota de nou al fons de la xarxa.

Era el segon i la sentència per als visitants. Tot i així, el Rialp no es va rendir i va inquietar, sobretot a pilota parada, la porteria de Pau. Però com sempre, la sobrietat del nostre porter i la fortalesa de Jan Iu, que no va deixar passar ni una pilota, van desmantellar totes les accions rivals.

L'equip va moure banqueta durant els instants finals, donant entrada a homes de refresc i descans per als jugadors que havien treballat durant tot el partit.

Al final, victòria prou còmoda que ens serveix per seguir a la part més alta de la taula. Aquesta jornada però, victòria de tots els equips de dalt, i caldrà guanyar a Sant Guim per mantenir-nos en la zona de mèrit.

Endavant Bellvís! Ho aconseguirem!