dilluns, 23 de setembre del 2013

Derrota inesperada: CF Bellvís 1 - 2 CE La Fuliola

El Bellvís va perdre ahir contra el CE La Fuliola, que després d'aquesta victòria, es consolida un any més com un dels equips més forts de #3cat14.

En una primera part controlada pel Bellvís, dues grans accions de Manel, ahir en un estat de forma envejable, van marcar el partit.

El davanter de la Fuliola és d'aquells que no perdona i ahir una vegada més ho va demostrar.

El Bellvís, tot i tenir ocasions durant el primer temps, no va estar encertat de cara a gol, i ho va pagar car. Tot i anar perdent 0-2 al descans, l'actitud dels Bellvisencs fou positiva i ben aviat a la represa, Horra marcava el gol local que feia creure en la remuntada.

Tot i així, el marcador ja no es va moure i la Fuliola celebrava merescudament el fet d'emportar-se la victòria del feu Bellvisenc.

Ara toca pensar ja en Sant Guim, el proper dissabte 28.