dilluns, 18 de novembre del 2013

Victòria per consolidar-nos: CEEF Tàrrega 1 - 2 CF Bellvís

Nova victòria del Club de Futbol Bellvís, al camp d'un rival sempre complicat com és el CEEF UE Tàrrega.

Els Bellvisencs arribaven al partit conscients de la importància dels tres punts, i van fer un partit seriós des del primer minut fins a l'últim.

El Tàrrega va fer un gran partit, sempre jugant la pilota amb criteri i posant en perill la porteria de Pau, que tot i així, va estar com sempre brillant.

La primera part, fou per al Bellvís, que ja manava en el marcador al primer quart d'hora, després de dos grans gols d'Horra.

El primer, després de rematar de cap una bona centrada de Piró, l'home més en forma del Bellvís. El segon, culminant ell mateix una bona jugada individual amb una canonada des de fora de l'àrea contra la qual res va poder fer el porter local.

El partit va canviar durant el segon temps. La pluja i el fred es van fer presents, i el Tàrrega va imprimir el seu ritme al partit.

Tot i així, no va ser fins a pocs minuts del final que va poder escurçar les distàncies amb el primer gol. A partir d'aquí, els locals van buscar amb insistència la igualada i el Bellvís podia rematar el partit a la contra, però finalment el resultat ja no es va moure.

Bona victòria del Bellvís, que ja mira cap a les primeres posicions de la taula, a les quals mirarà d'aproximar-se si guanya diumenge vinent a casa el CF Verdú.