dijous, 6 de febrer del 2014

Més grans que mai: CF Bellvís 4 - 2 CF Bellpuig

Hi ha tardes d'aquelles que les coses surten millor del que un espera, i la tarda d'ahir fou una d'aquestes.

La jornada pintava malament. El Bellpuig un equip fort, que sempre es creix contra els rivals de la zona alta i un Bellvís sota mínims, amb moltes baixes per lesió i una per sanció i aquesta vegada sense cap jugador del Juvenil del CEPU per reforçar l'equip.

I pintava encara pitjor quan als vint minuts de joc l'equip visitant s'avançava al marcador, després d'aprofitar una segona jugada fruit d'un córner.

Tot i el gol, el Bellvís va mirar endavant i Cristian va equilibrar el marcador transformant una més que discutible pena màxima.

Amb l'empat no va arribar la tranquil·litat, ja que en la següent jugada, nova internada del Bellpuig i el seu màxim golejador creua la pilota davant Pau marcant el segon.

Però una vegada més, l'equip va creure en ell, va tornar a estirar les línies i va gaudir d'ocasions per marcar. Al voltant del minut 40 va ser de nou Cristian, qui va culminar una brillant jugada personal marcant el segon.

Amb l'empat s'arribava a la mitja part, i tot estava per decidir.

El segon temps però, fou per emmarcar. Un Bellvís pletòric va tirar el partit endavant, amb coratge i ganes, i el Bellpuig, tot i els canvis, es va veure superat.

Cristian i Toni van portar de corcoll la defensa visitant, i al minut 50 de partit Cristian feia el tercer de la tarda en una brillant jugada on va deixar assegut el porter.

La baixada física no va afectar el rendiment de l'equip i fins i tot els més veterans van treure forces d'allà on no en quedava.

Marc, Peru i Xavi es van fer grans a la defensa i van treure una vegada i una altra les pilotes jugades d'un bon Bellpuig que no va renunciar al seu estil.

I finalment Cristian, es feia mereixedor de la pilota del partit marcant el seu 4t gol de la tarda. Ell solet robava una pilota a la defensa catalana i encarava el porter foradant-lo de nou.

4 gols com 4 sols els del nostre "crack".

Diumenge vinent partit "vital" al camp d'un Fuliola ferit, després de perdre al difícil camp de l'Angulària.