dilluns, 2 de març del 2015

Seguim somiant: CF Bellvís 4 - 0 CE La Fuliola

Ja pots veure el resum del partit, gols i declaracions dels entrenadors gentilesa de Golcat!


La crònica: 

La Fuliola arribava a Bellvís amb l'etiqueta d'últim classificat, però no per això es confiava l'equip local, sabedor de la importància d'aconseguir els tres punts després de la gran victòria a Arbeca.

Des dels primers minuts l'equip sortia concentrat, però el rival, ben ordenat al darrera, aguantava les escomeses del Bellvís.

El primer gol, va trencar el partit i el va decantar favorablement als Bellvisencs. Gran xut des de fora de l'àrea de Messalles que el porter detura, però Ovidi, molt atent al rebot, aprofita per marcar el primer i el seu segon consecutiu.

El gol va donar tranquil·litat a l'equip, que va jugar molt més còmode i buscant amb insistència el segon. Juanillo rebutja amb el cap una falta lateral, gran jugada per banda de Piró, que cavalca el camp rival fins a servir el gol en safata a Horra, que no culmina la jugada, però el mateix crack Bellvisenc, aprofita el refús per marcar.

Era el segon i deixava el partit molt complicat per al Fuliola, que veia com el seu bon treball defensiu no tenia recompensa.

A la represa, el rival va intentar inquietar el Bellvís, però les seves esperances es van truncar ben aviat, quan Piró de nou, aprofitava un servei en llarg de Sergi per plantar-se davant la porteria rival i marcar el tercer.

L'equip va moure fitxa i el mister va donar minuts a tots els jugadors. Toni i Víctor van donar profunditat a l'equip, ben acompanyats per un Piró omnipresent.

Alin va apuntar-se també a la festa i en una gran acció individual va marcar el quart de la tarda.

Satisfacció de la nombrosa parròquia Bellvisenca que un diumenge més va fer costat a l'equip. Diumenge vinent, desplaçament molt complicat, que marcarà les aspiracions reals de l'equip, al camp del Tàrrega B.