dilluns, 13 d’abril del 2015

Valuós empat lluny de casa: CF Pobla de Segur 1 - 1 CF Bellvís

El de la Pobla ha estat sempre un camp tradicionalment difícil per al Bellvís. Camp petit, de terra, i darrerament, cada vegada més irregular, fan difícil l'adaptació dels nostres jugadors.

A més, els locals no són coixos, i formen un dels equips més competitius de #3cat14. Tenorio, l'entrenador jugador, és el puntal dels Poblatans, però homes com Juangran, Plancheria o Albert Roset donen també una punta de qualitat a l'equip.

El Bellvís, sabedor de les dificultats i de la necessitat de sumar per mantenir-se a la zona alta, va plantejar un partit molt seriós en defensa, tancant espais i minimitzant errors. El Pobla controlava l'esfèrica, però no gaudia d'ocasions clares de gol. Per contra, Horra trobava espais per banda dreta, però les seves incursions eren tallades continuadament per l'àrbitre, assenyalant-li nombrosos, i dubtosos, fores de joc.

Quan millor estava el Bellvís, una gran acció individual de Plancheria va fer lluir el nostre porter Sergi, que tot i aturar el xut en primera instància, no va poder fer res davant el xut a boca de gol de Juangran.

Pràcticament a la següent jugada, Horra s'escapava de nou cap a la porta visitant, però la seva vaselina va sortir a un pam del pal.

L'equip mereixia més, però marxava al descans perdent per la mínima.

Els nostres jugadors, van posar el coratge necessari i la voluntat per capgirar el partit, i la segona part va començar amb clar color visitant. L'entrada de Cesc va donar més velocitat a l'equip i el gol no podia trigar en arribar. Magnífica passada de l'extrem de Fondarella cap a Víctor, que condueix tot sol cap a porteria, i quan semblava que el més fàcil era xutar, serveix una centrada impossible a Piró, que remata amb el cap al fons de la xarxa. Contra de llibre i golàs per emmarcar.

Amb l'empat, el Bellvís va buscar insistentment la victòria, aprofitant la desorganització local. La Pobla es va defensar bé i poc a poc, es va anar traient del damunt el domini visitant.

Durant els darrers 10 minuts, els locals van ser qui va buscar el gol amb insistència, i ho van tenir a prop, en dues ocasions que miraculosament no van entrar.

Al final doncs, empat just vistos els mèrits dels dos equips.

Ara toca pensar en el Ponts, proper rival del Bellvís després de la jornada de descans.