diumenge, 17 de desembre del 2023

Jornada 11: CF Bell-lloc 2 - 2 CF Bellvís

 

Partidàs el viscut ahir a Bell-lloc, d'aquells que fan afició. La nombrosa parròquia Bellvisenca desplaçada al poble veí va gaudir d'allò més amb el nostre equip, que no va endur-se els tres punts per molt poc.

El partit va començar de cara pel Bellvís, amb un bon gol d'Enric, lo murri killer del Poal, que va fer el 0-1. Tot i així, el Bell-lloc va aconseguir empatar pocs minuts després. 

El partit va passar a partir d'aquest moment per una fase de tranquil·litat, amb millor futbol per part dels nostres, tot i lo dificultat de jugar al complicat terreny del Bell-lloc Arena. 

Amb l'empat a 1 es va arribar al final del primer temps. 

A la represa, va continuar el domini del Bellvís, que va aportar nous aires amb els canvis introduïts per Miguel. A pocs minuts d'acabar el partit, arribava el millor gol del diumenge. Sergiu engaltava un refús a la frontal i posava l'1-2, amb el deliri dels nostres. Gaudiu en bucle:


Però poc després, i com ens ha passat en altres partits (Miralcamp, Benavent...) la decepció. El Bell-lloc no es va rendir i pràcticament en la següent acció fa el gol de l'empat. 2-2 i cap a casa que diria aquell.

Contents de seguir sumant, però amb la sensació que un diumenge més, hem deixat escapar punts.

Encarem les festes amb il·lusió i amb els millors desitjos de cara al proper any. Diumenge 14 de gener anem a Arbeca, en lo que serà l'inici de la 2a volta.

Afició, us hi esperem! Visca el Bellvís!