diumenge, 4 de febrer del 2024

Jornada 15: CF Bellvís 2 - 3 UE Castelldans

Una altra decepció, i la veritat és que ja en portem unes quantes. La primera volta, a Castelldans, guanyàvem 0-2 i ens van empatar. La jornada següent, contra lo Miralcamp a casa, remuntem un 0-1 i en tres minuts se'ns posen 2-3. Contra el Bell-lloc, ho teníem guanyat i al darrer minut ens empaten. I avui, hem tornat a fer lo impossible: dos golassos en tres minuts que ens donaven un punt dolç.

Però de la dolçor passem a l'amargor molt ràpidament, i en la darrera jugada del partit, més pendents del nostre gol que de defensar el dels altres, lo killer del Castelldans ens fot lo que feia el seu hat-trick.

Lo futbol és lo més gran perquè això només pot passar en aquest esport, però tan de bo la sort ens comenci a somriure, ja que les coses canviaran i molt.

Agrair a l'afició que un diumenge més, tot la boira i el fred, mos ha fet costat.