diumenge, 21 d’abril del 2024

Jornada 1 COPA Lleida 4a Catalana Grup 3: CF Bellvís 2 - 4 CF Butsènit

Inici amb derrota de la COPA Lleida. L'equip i l'afició estaven confiats després del gran partit contra el Linyola i semblava que aquest torneig ens podia donar moltes alegries.

Molt bona entrada al Municipal, en un diumenge amb moltes opcions a Bellvís, ja que tot just després del partit s'iniciava la tradicional Ballada de Sardanes a la Plaça Catalunya.

Els primers compassos van ser de domini Bellvisenc, amb ganes d'agradar la nombrosa parròquia que un diumenge més es va aplegar al camp.

Lo Jaume Pascual va ser el primer d'obrir la llauna amb una bona acció individual que podreu gaudir a continuació:

Però en un parell de minuts, tot es va tòrcer. Dues accions molt mal defensades pels nostres van suposar la remuntada. Al minut 36 el Butsènit vam empatar i només un minut més tard els visitants feien l'1-2, davant les cares d'incredulitat del nostre públic.

Amb aquest marcador vam arribar al descans, pensant que teníem temps de sobres per remuntar.

Però no va ser així. Cámara va errar dues ocasions molt clares per empatar i a la primera que van tenir els visitants, ens van fer el tercer. L'equip estava desconcertat i en una altra jugada de mèrit dels rivals va arribar l'1 a 4 que tancava el partit.

Vam tenir diverses ocasions per maquillar el resultat i finalment l'Iñaki va fer el 2-4.

Males sensacions doncs en aquest inici. Proper partit dissabte vinent a Ribera d'Ondara. Us hi esperem!