dijous, 31 de gener del 2008

Empat al camp del Butsènit

De nou, el Bellvís es perjudicat pels seus propis errors, i només fou capaç de treure un empat del camp del Butsénit, fet que, éssent positiu, obsequia l'equip amb un punt fora de casa després de moltes jornades sense puntuar a domicili.

El partit va començar de cara per al Bellvís, amb un bon domini de la pilota, un joc distret, i una bona defensa de la seva porta, sempre ben defensada per Pau.

Fruit del domini, Marià establia el 0-1 ben aviat, després d'una gran centrada d'Antonio. El Bellvís es conjurava llavors per arribar a la mitja part amb el mateix resultat i era sabedor de que era necessari no encaixar cap gol. Però una vegada més van arribar les impressicions i els errors en el marcatge, i en una pèrdua de pilota i una rematada afortunada, el Butsénit va empatar el matx.

Faltava ja ben poc per la mitja part, i a la represa semblava que el Bellvís s'emportaria el partit. No va ser però així, un joc poc vistòs i poc contundent, van comdemnar el Bellvís a l'empat.

Ara doncs, caldrà treballar per guanyar en el pròxim matx a casa el Coll de Nargó, un rival directe, contra qui el Bellvís no pot fallar, ja que retallaria tres punts molt importants.