dilluns, 4 de febrer del 2008

VICTÒRIA BALSÀMICA

El retorn al municipal Joan Solé ha significat també el retrobament del l'equip Bellvisenc amb la victòria, després d'un treballat partit davant del Coll de Nargó per 2 a 0.

Importants són diversos fets en la tarda d'avui. D'entrada, la porteria del Bellvís, defensada de nou amb encert per Pau, no ha encaixat cap gol, i el Bellvís s'ha mostrat de nou com un equip fort i contundent en defensa.

L'equip, de nou, ha sigut pacient, i ha esperat les seves opcions, realitzant un futbol pràctic, però certament, no del tot brillant.

La primera part, ha estat de domini altern, amb un Coll de Nargó molt fort, i que apretava i força l'equip local. Tot i així, a mesura que avançava el matx, el Bellvís ha guanyat confiança i el Coll ha anat baixant la seva intensitat. En una jugada a pilota a parada, quan ja s'enfilava la mitja part, Civit ha servit amb el pit a Ivan, que amb una semivolea molt encertada, ha establit el 1-0, resultat que ja no es mouria.

Durant el descans, noves ordres dels tècnics Tiburci i Batalla als homes del Bellvís, que, conscients de la importància dels punts en joc, han sortit motivats a la represa, decidits a emportar-se el partit.

Ben aviat, el Bellvís ha establert el 2-0; ha estat Antonio, després d'un "penalty" molt clar comés sobre Civit, qui ha estat empès pel porter dins l'àrea, fet que ha significat la seva expulsió.

Antonio no ha fallat, i el Bellvís respirava tranquil. Quedava però, molt partit, i era necessari sentenciar. El Bellvís, ha continuat atacant, però sense massa claredat d'idees, i ha mostrat un joc certament poc efectiu.

Els minuts han transcorregut sense més canvis, i finalment, el match s'ha acabat amb el resultat de 2-0, que suposa tres valiosos punts per al Bellvís, que afronta la setmana amb la vista posada en el proper desplaçament; diumenge vinent, al difícil camp del Torà.