dilluns, 25 de febrer del 2008

GERB 1 - 1 BELLVÍS

EL BELLVÍS ARRANCA UN PUNT DEL CAMP DEL SEGON.

Partit molt complicat el que ahir es plantejava per al Bellvís, de nou en horari matinal, aquest cop al sempre complicat camp del Gerb, que es manté com a segon classificat.

Tot i així, el Bellvís, en un dels partits més seriosos que ha realitzat aquesta temporada, va arrencar un valuós punt, tot i les complicacions que van sorgir durant el match.

La sortida del Gerb va ser potent, i el Bellvís es limitava a parar el rival. El partit va complicar-se moltíssim per als homes de Tiburci i Batalla quan al minut 10 de partit, l'àrbitre expulsava Garcia, suposadement per increpar-lo.

El Gerb llavors, es veia el partit de cara, i va continuar atacant. Tot i així, el Bellvís va fer un bon futbol i va aguantar amb encert fins a la mitja part. No hi van haver massa ocasions ni per un ni per altre equip, i la nota negativa va ser la lesió d'Antonio, que esperem que pugui recuperar-se per al pròxim match.

La segona part, va seguir una tònica similar, però el Bellvís va obrir una mica les seves línies i va aconseguir inquietar ja la porteria del Gerb.

Va ser Ivan, després d'una bona jugada col·lectiva, qui va retallar dins l'àrea i va aconseguir el sorprenent 0-1. Bojeria dels jugadors Bellvisencs i del nombrós públic que ahir els va acompanyar al municipal de Gerb.

La gran despesa física dels jugadors blagranes els anava passant factura a mesura que avançava el segon peridode, i poc a poc, el Gerb s'anava acostant a la porteria defensada ahir per Rossuah.

Fruit d'una acció un pel afortunada, el Gerb va empatar, amb un fort xut des de fora de l'àrea; una de les poques ocasions clares de que van disposar els de la Noguera. Faltava molt poc per al final, i els dos equips van donar per bo l'empat.

Bon punt doncs pel Bellvís, que continua invicte aquesta segona volta, i que tot i continuar setè, s'acosta una mica més a les places de mèrit degut a les ensopegades dels rivals.