dilluns, 3 de març del 2008

PARTIT PER OBLIDAR

BELLVÍS 1 - 2 BELLVER

Derrota dura i decebedora del Bellvís ahir a la tarda al seu propi estadi, on fins ara només havia deixat escapar tres punts.

El partit va ser horrible per part dels homes de Tiburci i Batalla, que, cal dir-ho, van acusar excessivament les baixes que tenien pel match d'ahir.

Molt adormits durant tota la primera part, el Bellvís va cedir el control del partit al Bellver, i cap dels seus jugadors va jugar al nivell habitual. El Bellver va ficar-hi les ganes i les ocasions i abans de la mitja part es va avançar amb un bon xut des de dins de l'àrea, on Rossuah no va poder fer res.

A la represa, més joc espès per part del Bellvís, que amb més cor que cap buscava insistentment l'empat. Cal dir que tot i que els blaugrana van disposar d'algunes oportunitats, ahir no era la tarda dels seus davanters, i tenien el punt de mira força tort.

A més la lesió de Civit, a qui desitgem una ràpira recuperació des d'aquí, fou traumàtica per al Bellvís, que va perdre el seu referent en punta.

En una contra, el Bellver, tot i jugar amb un home menys, va marcar el segon, i el partit va quedar vist per sentencia.

El Bellvís no va ser l'equip lluitador i encoratjat de les últimes jornades i en cap moment va donar la sensació de poder aixecar el partit.

Va ser David, qui d'un fort xut, va marcar el 1-2 que només va servir per reduir distàncies.

Partit fatídic doncs del Bellvís, que el distancia una mica dels llocs de prestigi.