dilluns, 31 de març del 2008

Tocats i enfonsats?

BELLVÍS 0 - 3 PALAU

Tot va sortir malament ahir a la tarda al municipal, en la que es la tercera derrota dels homes de Tiburci i Batalla en la present temporada al seu estadi.

En un partit sense història, i contra un Palau que va ser molt inferior al Bellvís en el partit d'anada, el Bellvís va naufragar, sense rumb, i sense guia, demostrant que ara mateix es un equip mediocre, que no dona la talla, i que està lluny de la seva millor cara.

El mig del camp no funciona quan s'han de restructurar les posicions, i això passa tot sovint en un equip que només disposa de 4 defenses. Quan un dels defenses no hi és, la restructuració que pateix tot l'equip es massa important, i al meu entendre, no hi ha manera de compensar-ho, o almenys, encara no l'hem trobada.

El Palau va superar ahir el Bellvís sense problemes, i ja en la primera part, es va avançar en un contraatac, establint el 0-1. Com sempre, s'iniciava el match amb el marcador en contra, degut sobretot, a errors i pérdues de pilota en el mig del camp i en la defensa.

A la represa, més del mateix. El Bellvís provava d'estirar-se i fins i tot va disposar d'alguna tímida ocasió per empatar. Tot i així, va ser el Palau qui, de nou a la contra, va marcar el segon i va ensorrar els locals.

Encara va tenir temps el Palau d'establir el tercer, ja a les acaballes del match, que va acabar amb la lògica decepció de l'equip blaugrana, que haurà de millorar moltíssim si diumenge vol treure quelcom positiu del camp del Poal, qui, a l'espera del que pugui fer al camp del Bellver, és el segon equip de la taula.