diumenge, 6 d’abril del 2008

EMPAT EN EL DERBI

Bon punt el que aquesta tarda ha arrencat el Bellvís en el seu desplaçament al sempre complicat camp del Poal. El derbi ha estat d'aquells que es recorden; amb molta intensitat i amb moltíssimes ganes per part dels dos equips.

La primera part, ha estat força millor que la segona, amb un Bellvís ben situat en defensa, que demostra que amb els 4 homes habituals, funciona molt millor. L'equip jugava concentrat i amb motivació, segurament, intentant allunyar els fantasmes de la ridícula derrota de diumenge passat contra el palau. Tot i així, el Poal demostrava les seves condicions d'equip capdavanter, i amb bones jugades trenades, intentava inquietar la porteria de Pau, com sempre, un dels jugadors més destacats de l'equip blaugrana.

El Bellvís, es defensava de forma ferotge, i intentava sortir a la contra, amb un Manyo i Antonio que s'anaven fent forts al mig del camp. La lesió de David, una peça bàsica en l'esquema de Tiburci i Batalla, va ser salvada amb encert amb una gran aportació de Juanka, que ja es prepara per l'any vinent, i que també va realitzar un gran partit.

Els Bellvisencs, ho van intentar a la contra, però no van poder, i el Poal no va estar encertat. Amb l'empat a zero inicial es va arribar a la fi del primer temps.

A la represa, tranquilitat en el bàndol Bellvisenc, conscients els jugadors de que estaven fent una bona feina i que calia seguir en la mateixa línia.

Tot i així, a la segona el Poal va portar el pes del partit i el Bellvís es va limitar a defensar. Tiburci i Batalla van moure banqueta i això va aportar frescura al joc Bellvisenc. Olivié, Rubén i Dámaso van realitzar un gran treball i tot l'equip s'en va beneficiar.

Tot i així, les variacions van fer minvar la solidesa defensiva del Bellvís, que veia com el Poal s'acostava cada cop amb més perill. Després d'una falta injusta, el col·legiat va xiular penalty en una jugada més que discutible. Pau, amb una sang freda increïble va aturar el llençament, i el Poal, al refús, no va marcar.

Ja passat el minut 80 va ser el Poal qui va avançar-se després d'un error dels blaugrana que van deixar morta una pilota a l'àrea petita. El Bellvís, es resignava a perdre, ja que mancava molt poc, i estava jugant amb 10 homes per expulsió d'Antonio.

La sort però, no fou esquiva per als de Bellvís, que van marcar quan el crono ja enfilava el minut 90. Va ser Rubén, qui després d'una recuperació de Dámaso, va batre el porter per baix i va establir el 1-1. Alegria lògica i bogeria dels molts afeccionats Bellvisencs que s'havien desplaçat a Poal.

Felicitar els jugadors pel gran treball, i desitjar des d'aquí una ràpida recuperació al David.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

bon partit el k vam poder vere al camp dl poal, va tenir tot el k se li pot demanar a un derbi, emocio, duresa, bon joc , polemica

ara el k toca es guanyar a la fuliola

OLIVIé, 20

Anònim ha dit...

Bé Bellvís, un partit de moral i d'aquells que fan afició. A seguir així ara que no estem tan obsessionats en guaitar els punts del tercer.

Pd1: Awitaaaa i reflex a la crosta by ajuan!
Pd2: Ringostar, no la liis tan als foros, ets la ovejanegra.

Deew!