dilluns, 10 de març del 2008

Empat Insuficient

Bell-lloc 1 - 1 Bellvís

Partit fluix del Bellvís ahir a la tarda al municipal de Bell-lloc, on només va ser capaç d'arrencar un punt.

Les baixes que les darreres jornades arrossega el Bellvís impedeixen que pugui desplegar el bon futbol que ha realitzat durant la major part de la temporada, i sincerament, sense Civit, l'equip ha perdut el seu encert davant de porta.

Tot i així, els homes de Tiburci i Batalla van iniciar el match amb força ganes i amb intencions d'obtenir la victòria. Fruit del seu domini, van arribar les primeres ocasions i el Bellvís es mostrava més ferm que el seu rival. En una jugada clara de pena màxima, Olivié, molt encertat, va establir el 0-1 per als Bellvisencs.

El partit era però espès, i després del gol, el Bell-lloc va estirar-se i va inquietar, tot que sense encert, la porteria defensada per Pau.

El vent i la pluja van marcar el partit, que sense massa interrupcions, va arribar fins la mitja part amb el mateix resultat.

A la represa, partit plàcid per al Bellvís que en cap moment va veure inquietar la seva porteria. Els blaugrana però, van realitzar un futbol pobre, amb poques jugades trenades i amb les idees poc clares, buscant el segon amb poc encert.

En una de les poques arribades del Bell-lloc, un xut tou des de fora de l'àrea, amb l'ajuda del vent, va significar l'empat a un, resultat que ja seria definitiu.

Després de l'empat, el Bellvís va intentar marcar el segon, i en les botes de David, va tenir les millors ocasions, però el segon gol mai va arribar.

Empat gris doncs del Bellvís, que es mantè en novena posició, i que ha de guanyar a casa contra el Barbens per tornar a somniar.