dijous, 21 de febrer del 2008


BELLVÍS 3 - 1 VvA AGUDA

De nou, una nova victòria del Bellvís, i ja en van tres de seguides, aquest cop, a casa, al municipal Joan Solé, davant de la seva afecció.

El Bellvís ha jugat una de les seves millors primeres parts i en tot moment s'ha mostrat com un equip fort i segur, amb ganes d'emportar-se el partit. Ja en els primers compassos, l'equip blaugrana ha gaudit de moltes oportunitats per avançar-se, però el porter del Vva de l'Aguda ha estat capaç de desfer-les amb encert. David, Marià i també Civit, han gaudit d'algunes bones opcions però totes han acabat en res.

El ritme de la primera part ha estat força intens, i el Bellvis s'ha mantingut també molt fort en defensa, i el Vva no ha aconseguit apropar-se a la porteria defensada per Pau ni en una sola ocasió.

A la mitja part, tranquilitat al vestidor local, on els Bellvisencs eren sabedors de la seva superioritat i els companys demanaven calma els uns als altres, com també feien els tècnics, conscients que els gols no tardarien a arribar.

Ha estat David, enratxat des de fa unes jornades, qui en una magnífica xilena, d'esquena a porteria, ha establert el 1-0. Un gran gol, després d'una altra bona jugada del Bellvís, que ha estat capaç de crear nombroses ocasions de gol de nou en el segon periode.

En un servei de falta, Civit ha intentat emportar-se la pilota però no ho ha aconseguit, ja que un jugador visitant ha comés penal, al tocar la pilota amb la mà. Antonio, amb seguretat, ha establert el 2-0 i semblava que el partit ja estava sentenciat.

El Bellvís ha abaixat llavors els braços i no ha presionat tant, fet que ha propiciat l'estirada del Vva i que disposés d'alguna ocasió de gol. En una contra, tot i una bona estirada de Pau, el Vva ha marcat el 2-1 i semblava que podía inquietar el Bellvís, però no ha estat així.

En una nova jugada d'atac, Felip ha servit de forma afortunada a Civit dins l'àrea, que amb molta classe, ha establert el 3-1, que ja seria definitiu.

Bona victòria doncs, del Bellvís, que es continua mostrant intractable a casa, i que a l'espera de conèixer els resultats dels rivals, espera pujar algún lloc a la classificació.