dilluns, 28 d’abril del 2008

Sense Rumb

El qui us escriu, ha reunit forces d'allà on ha pogut per escriure una crònica que, avui dilluns, fa més mal que mai.

El Bellvís no aixeca cap, i avui per avui, és un equip feble, sense ambició, i que pot perdre davant de qualssevol rival, ja que ha perdut aquell punt de ràbia i força que sempre l'havia caracteritzat.

El partit davant l'Angulària, va començar tot i això, força bé. Una primera part seriosa, tot i els canvis en l'onze titular, ja habituals, que van situar Olivié al lateral esquerre, el Bellvís va ser sòlid en defensa i durant la primera mitja hora va portar el pes de match.

Un parell d'aproximacions en forma de xuts a la frontal podien servir als homes de Tiburci i Rosa per estrenar el marcador, però un diumenge més, va mancar sort.

El joc fou trabat durant tota la primera part, amb constants interrupcions; i sense més història, va arribar la represa, no abans de que l'àrbitre expulsés un jugador de l'Angulària, cosa que semblava que deixava el partit plàcid per als locals.

Fou només un miratge.

A la segona, el Bellvís, va caure de nou, victima dels seus propis errors. En una sacada de porteria, l'Angulària va guanyar l'esquena a la defensa del Bellvís, fet que els visitants van aprofitar per centrar des de la línia de fons i establir el 0-1.

El pitjor però, encara no havia arribat. El Bellvís amb un home més, no va ser capaç d'inquietar en cap moment la porteria visitant, i va sucumbir davant el joc més tranquil i ordenat de l'Angulària.

Fruit del seu domini, els visitants van aconseguir en un còrner el segon, fet que deixava el partit vist per sentència.

A partir d'aquí, més domini visitant, que podria haver vist ampliat el seu compte de gols, si no fos per Pau, de nou el més encertat dels locals, que va impedir una derrota més amplia.

Molt ha de millorar el Bellvís en aquest final de campanya. Tot i així no cal perdre l'esperança. Ànims a tots els jugadors.

3 comentaris:

Felip ha dit...

Gràcies capità per escriure la crònica un dia tant tràgic com avui. Avere si així aconsegueixes donar una mica de coratge als jugadors i poguem aconseguir algun punt mes d'aquí a final de temporada.
Anis a tots que total juguem per passansu bé.
Salut i força.

Anònim ha dit...

Anims nengs! Hem d'assegurar la UEFA.

Que diu el Roberto Carlos de 3ª Regional??? Se juga per guanyar sinò es aborrit i si se pot pillar alguna "tibiasso" pel camí Champany i pastes...

Proposo una carnada al municipal Joan Sole per fer pinya!

Felip ha dit...

Hola de nou a tothom,

Potser si k te raó el zidane de 3ª regional, s'hauria de fer una carnada per fer pinya, així aconseguiriem repescar jugadors que sembla que haguin desaparegut de l'equip. Per exemple el mateix zidane i un tal pastó que hem sembla que el vam fitxar per nadal. I també serviria per donar forces per continuar lluitant per aconseguir un lloc digne a la lliga.

Anims tim que no es res aixó!!!

El dia 1 de maig, sanauja tremola mola mola mola mola!!!! (dedicat al veira la nostra estrella!!!)

Agur i salut