dimecres, 30 de juliol del 2008

Comentaris a l'enquesta: S'ha destapat Olivié (Veira) com a lateral?

Gran enquesta la que es proposà ja fa un temps al blog oficial del Club de Futbol Bellvís, tenint en compte l'increment potencial de les virtuts d'un dels futbolistes amb més carisma i glamour de la nostra plantilla: l'Olivié.

L'enquesta, fou doncs, força participativa; i aquí en teniu els resultats, analitzats per mi mateix amb molt de carinyo:

La primera opció: Definitivament sí, el puto amo, obtingué 5 vots, (17%) del total. No està gens malament, i expressa la confiança d'una part de l'afecció i fins i tot de la mateixa plantilla en que Olivié es mantindrà com una peça bàsica en el lateral a les ordres de Tiburci i Batalla.

La segona: M'agradava més al mig (del camp, s'entèn) només a obtingut 1 vot (3%) del total, i deixa clar que al mig del camp, el nostre company no té tants adeptes com a darrere, ja que és una posició on sembla que la gent no el prefereix.

Cap vot per la tercera opció: Ha de jugar de lliure. Segons els nostres votants, Olivié és un bon home de banda, però no un bon defensor lliure. Tot són opinions.

Millor que faci d'entrenador; la quarta opció, ha obtingut 5 vots, un (17%) del total, i com és diu en les converses de carrer... Collons! No és pas moc de pav això! Qui sap si estem davant d'un cas com el d'en Pep Guardiola, i Olivié ha d'esdevenir en un futur no massa llunyà el "cabecilla" del grup des de la banqueta?

I finalment, l'opció reina: ha acumulat un 60% dels volts, i l'han escollit ni més ni menys que 17 persones: No sé, però està boníssim. Cal dir que era una opció pensada amb fermesa perquè l'exèrcit de conills sadolls que segueixen el nostre estimat sex-symbol s'hi abonéssin de valent, i així ha estat, no en queda cap dubte. Llàstima que l'enquesta no reflecteixi el sexe dels votants, però segur que gairebé el 100% dels mateixos són de sexe femení.

Tot plegat, Déu n'hi do! Com a conclusió, cal dir que l'èxit de l'enquesta reflecteix, o no, la popularitat del xaval.

Des d'aquí, una abraçada i fins divendres.