dijous, 10 de juliol del 2008

Tornada al treball

Bones a tots, companys, companyes i bloggers en general.

La directiva, cos tècnic, cos de fisioterapeutes i altres estaments del club desitgen que l'estiu vagi per tothom força bé, i que us recupereu, sobretot els jugadors, dels excessos de la passada campanya.

Segons ha pogut investigar aquest qui us escriu, AJuan ja convoca la plantilla per un primer entrenament el dia 1 d'Agost, o sigui que enguany ens volem ficar les piles aviat (la veritat, falta ens fa).

A partir d'aquí, hi ha rumors que Batalla utilitza amb neguit el seu telèfon mòbil per concretar algún fitxatge de màxima trascendència ara que sembla que hi ha descalabros en molts clubs. No sabem si Molló tornarà, Tiburci està pendent de tancar l'operació.

De moment, no hi ha més notícies, però continuarem informant.

5 comentaris:

Felip ha dit...

Hola gent,

Potser comensarem a entrenar abnas que els equips de primera divisió i tot!!! Així si que arribarem en forma al principi de la temporada, ara falta que la motivació inicial duri tota la temporada.
Sobre el tema dels fitxatges hem sembla que ens quedarem amb els mateixos que vam acabar l'any passat. El fitxages que hauriem de fermar es el del Marc Osorio, ja que seria una pessa fundamental per tenir un equip compensat.

Salut i ens veiem el dia 1 al municipal AJoan Soler.

Ivan ha dit...

Desde la part més de la plantilla lleidatana/alpicanensa dir que nosaltres comensem la pretemporada aquest mateix dillums amb la disputa de la lliga de fútbol sala d' alpicat. La veritat es que al menys jo ja tenie un mono de pilota considerable tot i que encara no estic al 100% del tormell :/

Anònim ha dit...

eiss gent
aket dia 1, tornem a començar una nova temporada, k sperem sigui mes fructifera k ls anteriors

k us vagi b, mos veiem divendres :D

PD: la foto dl camp una mica xunga, no?¿ :S

Anònim ha dit...

Aquest divendres a entrenar

Ivan ha dit...

Alguns ja vam començar la pretemporada divendres passat fent una mica de treball a la piscina :D

Per un altra part David, Maria, Ruben i jo mateix arrivarem una mica cansadets porque avui i dijous juguem partit de lliga de fútbol sala d' alpicat pero no faltarem al entreno de divendres.