diumenge, 28 de setembre del 2008

Empat i gràcies.

Partit digne d'anàlisi el que ha disputat avui el Club de Futbol Bellvís, a casa, contra el Verdú.

Diversos factors han coincidit per establir un empat final a tres gols, que no ha fet mèrits al treball de l'equip local que era mereixedor de la victòria.

En una primera part brillant, amb un equip amb algunes baixes importants, el Bellvís ha plantat cara des del primer moment i ha demostrat que tenia ganes d'endurse la victòria. Un mig del camp defensat en tot moment per Ivan i Felip, ha permés a l'equip tirar endavant i les combinacions amb Juanca permetien als blaugrana crear bones jugades d'atac. L'equip combinava i es sentia còmode dins el rectangle de joc. Tot i així, feia falta una mica més de contundència atacant, ja que tot i arribar, les ocasions no es materialitzaven.

Ha estat Juanca, a la mitja hora de joc, qui amb un magistral llençament de falta ha establit el 1-0. Semblava que era un marcador prou còmode per arribar a la mitja part, però els locals no l'han sabut aguantar. En una de les poques aproximacions del Verdú, un servei de còrner, nefasta defensa del Bellvís que ha permés als visitants rematar dins l'àrea una pilota plàcida. El resultat: el gol de l'empat tot just abans de la mitja part.

Durant el temps de descans, els jugadors del Bellvís han analitzat la situació i, sabedors de la seva superioritat, s'han tranquilitzat per intentar obtenir a la segona un marcador amb garanties.

La segona part s'ha iniciat amb un ritme similar al de la primera, però amb el Bellvís més insistent i amb ganes d'aconseguir un gol ben aviat. Tot i tenir alguna ocasio, faltava encert i aquest no arribava. El que si hi havia era ganes i motivació dels locals, que jugaven amb confiança i desició.

Tot i així, el futbol és injust, i una centrada-xut del Verdú, s'ha convertit, quan millor jugava el Bellvís, en el segon gol visitant.

Això ha minat els ànims locals, que tot i així, no s'han tirat endarrera i han aconseguit empatar ben aviat. De nou, a pilota parada, Juanca ha servit i dins l'àrea, Reñé establia el 2-2, anotant el que és el seu primer gol amb la samarreta bellvisenca.

Però la fortuna no acompanya els blaugrana enguany, i en la pròxima ocasió, després d'un servei de porteria, el Verdú ha marcat el tercer. La mala sort, unida a la pasivitat local, ha permés al davanter del Verdú rematar amb contundència una pilota franca que significava un cop molt dur per als locals.

Tot i així, el resultat no era just i els blaugrana s'han deixat la pell fins aconseguir l'empat. Ha estat ringo, que ja porta dos gols en la present temporada, qui, al límit del temps, ha aconseguit igualar el partit a tres gols.

Empat doncs per al Bellvís, que ha de millorar en molts aspectes enguany per aconseguir quelcom positiu en el present campionat.