diumenge, 5 d’octubre del 2008

El Bellvís s'emporta els tres punts en la seva visita a Sanaüja.

En un camp tradicionalment difícil, i contra un equip que sempre posa les coses difícils als seus rivals, el Bellvís ha aconseguit una meritòria victòria que li permet pujar alguna posició a la taula aquesta setmana.

L'equip Bellvisenc, que continua amb baixes importants, he realitzat un bon partit, sobretot en tasques defensives, i li ha posat les coses molt difícils al Sanaüja, que tot i les ganes, s'ha vist superat finalment per l'equip visitant.

La primera part ha estat força igualada, amb dos equips amb ganes d'agradar-se, però el camp no hi ajudava gaire. És complicat jugar en aquests camps de terra, durs i estrets, però la voluntat era present.

El Bellvís ha estat més murri que els locals, i en una bona jugada trenada, Rubén ha col·locat la pilota al fons de la xarxa. Només cinc minuts després, Juanca ha robat una pilota a la defensa del Sanaüja i ell tot sol, ha establit el 0-2. El Bellvís encara ha tingut una altra ocasió, sorgida de les botes de Marià, que per ben poc, no ha marcat el tercer.

El Sanaüja, s'ha estirat durant els últims compassos de la primera part i ha intentat inquietar la porteria defensada per Jordi, sobretot amb centrades llunyanes que no han comportat gaire perill. Amb el 0-2, s'ha arribat al descans.

Durant la mitja part l'equip local s'ha ficat les files, i això s'ha notat només sortir. El Sanaüja apretava i cada vegada més es palpava el perill a l'àrea del Bellvís, que, desorientat, intentava treures el perill del damunt.

Defensivament, l'equip ha estat més fort que en les últimes jornades i això li ha servit per anar desfent les diverses jugades atacants del Sanaüja, que tot i així, ha marcat de falta en un llençament molt llunyà. Els de la Segarra, han dispostat de diverses ocasions, fins i tot un penal injust, però no han encertat en la definició.

Així doncs, els bellvisencs han sabut patir, i això els ha permés arribar al 45 de la segona amb el marcador a favor de 1-2 que finalment ha significat la victòria visitant.