dimarts, 14 d’octubre del 2008

Sense el premi de la victòria.

De nou, un partit extrany el que va disputar diumenge el Club de Futbol Bellvís, que el va dur a aconseguir un nou empat en un partit per oblidar davant del Barbens.

En primer lloc, una nefasta actuació arbitral, per part del col·legiat Barra Diop, feu deslluïr el partit i va treure del match els dos equips, que en cap moment, no és van poder concentrar en el que s'estaven disputant. Sincerament, creiem que no per mala intenció, si no per desconeixement absolut de la matèria arbitral. Lamentable.

Com ja és habitual, el partit va començar amb un clar color local, amb el Bellvís amb ganes de guanyar al seu estadi i el Barbens jugant a veure-les venir. Tot i així, va ser l'equip visitant qui es va avançar, en un nou error de la defensa local.

Les coses començaven malament, i el Bellvís es neguitejava per moments, sabedor que els 3 punts eren d'allò més importants. Fruit de la insistència dels blaugranes, va arribar l'empat, obra de Bep, que en una jugada de contraataca va establir el 1-1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Calia tranquilitzar-se i animar l'equip de cara a la represa, ja que semblava que el partit no es podia escapar. De nou però, entre la desafortunada actuació de l'àrbitre, i el poc encert del conjunt local, el Barbens es va avançar un altre cop quan en un ràpid contraatac, en clar fora de joc, establia el 1-2.

En la jugada següent, el col·legiat va expulsar Guille de forma totalment injusta pel Bellvís i ja semblava que el partit s'acabaria allí. Pero no va ser així.

De nou, l'equip local, amb coratge i compromís, va mostrar la seva millor cara, i va sotmetre la porteria visitant a un setge constant. Fruit del domini Bellvisenc, van arribar dos gols de Rubén, que capgiraven el marcador; el darrer, quan faltaven dos escassos minuts per arribar al temps reglamentari.

Entre un rosari d'expulsions i despropòsits arbitrals, el Bellvís no va saber aguantar el partit tal com calia i es va deixar empatar en l'últim minut, en una jugada que establia el 3-3 definitiu en el marcador.

Nous i antics errors en l'equip de Tiburci i Batalla, que haurà de millorar molt per treure quelcom positiu de la temporada actual.