divendres, 24 d’octubre del 2008

Segona derrota de la Temporada.

Bell-lloc 2 - 1 Bellvís

En un partit amb dues cares, el Bellvís va ser de nou un equip desdibuixat i no va saber treure res de profit en la seva visita a un camp teòricament assequible com és el del Bell-lloc. El poc encert de cara a porteria i de nou els errors infantils en defensa van precipitar l'equip cap a una nova i dolorosa derrota.

Com ja és habitual, l'equip va jugar bé en els primers compassos i va dur el pes del partit. Marià, de cap, va establir el 0-1 en un còrner servit per Civit. L'avantatge per la mínima no era suficient, i els Bellvisencs ho sabien. Tot i així, no van ser capaços d'augmentar la seva renda tot i dominar amb claredat la primera part i amb el resultat de zero a un es va anar al vestidor.

A la represa, tot va sortir malament des de l'inici. Inexplicablement, l'equip va perdre el control del centre del camp i poc a poc el Bell-lloc es va crèixer i va anar guanyant terrent.

Les ganes dels locals van tenir la recompensa en establir la igualada al voltant del quart d'hora de joc. Amb una passivitat defensiva increïble, ja des de la línia atacant, el Bellvís va deixar avançar els visitants que marcaven amb un fort xut des de fòra de l'àrea.

Això només va ser un avís del que havia d'arribar. L'equip, vençut i sense idees, va abaixar els braços quan l'equip de Bell-lloc marcava el segon en un penalty innecessari.

Nova derrota i reflexió intensa de l'equip de cara al pròxim partit, en motiu de la festa major, a casa, contra el Butsènit.