dilluns, 27 d’octubre del 2008

Primera victòria a casa: Bellvís 2 - 0 Butsènit

El CFBellvís va aconseguir ahir per la tarda, en una calurosa i resacosa tarda de diumenge, la primera victòria a casa de la temporada, davant el Butsènit.

L'equip rival, que venia d'una bona ratxa de partits guanyats, va posar les coses molt difícils als bellvisencs, que tot i així, jugava amb la motivació extra de disputar un partit en motiu de la festa major del poble.

La primera part, fou força ensopida i de domini altern, amb un Bellvís encoratjat i un Butsènit que provava de fer un bon futbol. Tot i això, ni uns ni altres van crear gaire perill a les porteries rivals i amb el resultat de 0-0 que deixava el partit obert, es va arribar a la mitja part.

A la represa, el Bellvís es va treure la son de les orelles que normalment el condemna en partits disputats, i finalment, va veure com la porteria defensada ahir amb molt d'encert per Jordi i Pau, es quedava a zero.

Juan Carlos, l'home més actiu dels Bellvisencs durant tot el partit, va establir el 1-0 amb la seva cama menys hàbil en una jugada embolicada dins l'àrea. S'havia fet el més difícil, però feia falta seriositat en totes les línies, i el Bellvís es va entregar.

No va tirar endarrera i fruit de la insistència Rubén, en estat de gràcia, marcava damunt la línia de gol el seu cinquè gol de l'any després d'aprofitar un cop de cap de Marià, sempre participatiu en les jugades atacants del Bellvís.

Fins al final, expulsió per doble groga de Manyet, que tot i així podrà jugar el pròxim diumenge, en un partit molt difícil al camp de l'Angulària.

Celebració a la banqueta local i entrega de trofeus als capitans dels dos equips. Un any més, la copa "gran" es queda a casa.