dilluns, 15 de setembre del 2008

Inici amb victòria.

Bellver 1 - 4 Bellvís

Esperançador debut el d'ahir a la tarda, ja que el Bellvís va començar una nova temporada a la tercera territorial amb una còmoda victòria al sempre difícil camp del Bellver per un gol a quatre.

En un camp que tradicionalment es complicat per als homes de Tiburci i Batalla, ahir el Bellvís va treure la sang amagada i es va emportar els tres punts en un partit complert.

Tot va sortir de cara ahir: un bon viatge en autocar, molt bon ambient entre els jugadors, 17 convocats i un dinar com Déu mana, a una hora decent que va permetre a tothom fer la digestió correctament.

Amb un plantejament així, la cosa no podia anar malament, i de fet, així va ser.

En una primera part força bona, amb un equip titular força sòlid, el Bellvís va mantenir el control de la pilota durant moltes fases del partit. Fruit del seu domini, al voltant del minut 20 va arribat el primer gol; David fa una magistral jugada per la banda, centra amb la cama esquerrra i Ringo, que s'estrena enguany com a golejador, va establir el 0-1. Alegria de jugadors i afeccionats bellvisencs, que somiaven amb la primera victòria a la Cerdanya.

A partir del gol, el Bellver es va estirar i va tenir més arribada a l'àrea de Jordi. En una jugada molt afortunada, amb una sessió involuntària, els jugadors de Bellver van aconseguir l'empat. Això però, no fou suficient per enfonsar els ànims dels blaugrana, que es van treure la son de les orelles i van empatar just abans de la mitja part per mediació de Juanca, que també s'estrenava.

A la segona part, moviment de banqueta per part de Tiburci, on cal dir, els qui ahir éren suplents van "cuallar" un gran partit i no van desmerèixer gens l'equip titular, cosa que deixa entreveure que la competència enguany serà ferotge. Fruit del continu domini visitant, van arribar encara dos gols més, el primer, obra de Civit, ja gairebé recuperat de les seves molèsties i el segón, d'un jugador en ratxa, Rubén, que comptabilitza les seves aparicions per gols.

El partit va baixar progressivament la intensitat, i coneixedors de la victòria, els bellvisencs es van dedicar a defensar plàcidament el marcador.

Així doncs, primera victòria de la temporada pel Bellvís, que suma els seus primers punts.

Afegim tambè els resultats de la jornada 1:

Bellver 1 - 4 Bellvís
Termens 2 - 3 Verdú
Vilanova 0 - 2 Sanaüja
Torà 0 - 7 Bell-lloc
Bellcaire 0 - 0 Butsenit
Palau A. 1 - 1 Arbeca
Esterri 2 - 11 Angularia

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno nois, primer de tot felicitar-vos per la victòria en un partit que no vaig poder acompanyar-vos perque estava pescant sota d'un cocotero.

Estic molt content de veure que comencem bé la temporada, és una cosa important i ara toca no afluixar.

El meu peu avança bé, avui llegint el segre veient els numeros de tots els equips i tal m'ha entrat un "monarro" de jugar!
I ojo quins resulats: tora 0 bell-lloc 7, esterri 2 angularia 11...deu ni do...

PD: Carne esta mol be el blog, amb els resultats i tot actualitzat de lujo bep, como no.!

Ramon ha dit...

Hola Bep; des d'Anglesola rep la nostra felicitació, en primer lloc per la victòria sobre el Bellver i després per la gran tasca que representa fer una pagina tant ben feta com aquesta.
Heu començat molt forts, a veure si ens podem mantindre els dos a dalt fins el final.
A reveure

Anònim ha dit...

Carne que clase el comentario del partido mejor que profesional... y rapido,un abrazo ANIMO PAU SOBRE TODO RECUPERATE BIEN DEUUU!!!

Felip ha dit...

Hola nois,

Primer de tot felicitar al nostre capi per la crònica tant currada que ha fet aquesta jornada. Està molt bé de veritat.

En segon lloc felicitar l'equip per la gran feina feta el diumenge al camp del Bellver, un camp difícil en el qual no haviem guanyat mai.

Pau aveure si et veiem aviat pels entrenaments i tenim per fi dos porters!!!!

Salut i visca el C.F. Bellvís!!!